Skjoldby & Co – et digitalt bureau med kærlighed til online marketing

I Skjoldby & Co elsker vi alt der kan måles. Og derfor elsker vi online marketing.

Vi vil gerne vise dig den vej og skabe målbare resultater sammen med dig. For det er et teamwork. Din ekspertviden inden for dit felt, blandet med vores ekspertise inden for online markedsføring.

 

Nørderne

SEO Specialist Jonas Holm

Jonas Holm

Senior SEO Specialist

Jonas begyndte hos Skjoldby & Co i januar 2015. Han er SEO-ansvarlig for mange af Skjoldby & Co’s kunder. Han arbejder både med strategiudarbejdelse og den eksekverende del, bl.a. linkbuilding og on-page SEO. Udover SEO er Jonas også super dygtig til Facebook annoncering.

Jonas bor i Valby og i vinterhalvåret føler han sig rigtig godt tilpas på hans snowboard (helst off piste).

  

SEO og AdWords Specialist David Krogstrup

David Krogstrup

Senior AdWords konsulent

David kom til Skjoldby & Co i juni 2015. Han har tidligere drevet webbureau og har over 15 års erfaring med online markedsføring. I den tid har David beskæftiget sig først med webudvikling, sidenhen projektledelse, og de senere år har han brugt meget tid på virksomheders AdWords og Analytics konti. David er certificeret i Google AdWords.

David bor i Roskilde centrum ikke langt fra kontoret.

  

Lasse Nielsen

AdWords og SEO Konsulent

Lasse er et multitalent inden for online markedsføring. Han er super skarp til søgemaskineoptimering, han er personen bag nogle af de stærkeste links, vi har lavet til vores kunder og så er Lasse også Google AdWords certificeret.

Når han kommer hjem er han ikke mættet. I fritiden driver han nemlig sin egen webshop, FiskPåKrogen.dk, hvorfra han sælger fiskegrej.

   

AdWords konsulent Rasmus Jungersen

Rasmus Jungersen

AdWords konsulent

Rasmus kommer fra en stilling som E-commerce manager på hele 4 webshops, og har med 6 år i E-handelsbranchen en solid erfaring i, hvad der virker. Han må også betegnes som super nørd på Shoporama webshop platformen hvor han i øvrigt selv en webshop sammen med sin kæreste.

  

Kasper Højmann Hansen

SEO og AdWords konsulent

Kasper er i gang med en bachelor i digital konceptudvikling på Erhvervsakademi Sjælland som han afslutter til januar 2017. I forbindelse med sin uddannelse var han i praktik hos os i 10 uger. 3 uger efter praktikken sluttede, savnede vi hans gåpåmod, ihærdighed og hans gode humør så meget, at vi ansætte. Han hjælper nu vores kunder med SEO og AdWords – hvilket Kasper er certificeret i.

  

Thor Wiingaard

AdWords junior konsulent

Thor er dansker, men er født og opvokset i Sverige. Han taler og skriver derfor perfekt dansk og svensk. Thor kommer på kontoret cirka 10 timer om ugen, hvor han hjælper vores danske kunder, som vil ind på det svenske marked, med at opsætte og optimere AdWords på svensk. Når han ikke er på kontoret, bruges tiden blandt andet på DTU hvor han læser en bachelor i geofysik og rumteknik.


SEO Ekspert Lars Skjoldby

Lars Skjoldby

Boss, SEO ekspert

Lars er ejeren af Skjoldby & Co. Kunder og forretningsforbindelser beskriver ham som ydmyg, ærlig, struktureret og arbejdsom. Lars er SEO ekspert men også certificeret i Google AdWords.

Han er født og opvokset i Roskilde. Men for et par år siden flyttede han til Tune, en lille by lidt ude for Roskilde, sammen med hans hustru Pia og deres to børn.

   

 

Tina Lykke Madsen

Tina Lykke Madsen

Salg og marketing

Tina kom til os i 2017 for at gribe mange af de marketing bolde vi får kastet op men aldrig eksekveret på, samt tage kærligt hånd om nogle af de mange henvendelser vi dagligt får fra nye kunder. Tina har en baggrund inden for salg og marketing og driver desuden også sin egen webshop i sin fritid.

  

Marianne Poulsen

Marianne Poulsen

Ekstern bogholder

Marianne er vores økonominørd, som sørger for at bogholderiet spiller. Hun har en baggrund som regnskabschef og har arbejdet med bogholderi og regnskaber i over 25 år. Hun kommer her ca. hver 14. dag og rapporterer nøgletal, sørger for at bogføringen stemmer og at vores kunders og vores egne regninger bliver betalt til tiden.

  


Online marketing praktikant Burhan

Burhan Mahmood Bhatti

Content marketing praktikant

Burhan læser til markedsføringsøkonom på EASJ Roskilde. I forbindelse med hans uddannelse er han i praktik hos os i 10 uger, hvor han skal hjælpe med content marketing, SEO og linkbuilding projeketer.

  

Online marketing praktikant Adela

Adela Radaslic

SEO praktikant

Adela læser til markedsføringsøkonom på EASJ Roskilde med digital markedsføring som speciale. I forbindelse med sin uddannelse er hun i praktik hos os i 10 uger, hvor han hun hjælpe SEO og linkbuilding projeketer.

  

Er det dig?

SEO-/AdWords-/kommunikationstalent?

Det er gået utroligt stærkt de sidste to år og vi kommer til at ansætte igen. Tjek vores åbne stillinger her.

Advisory boardet

I november 2015 fik Skjoldby & Co tilknyttet et advisory board.

Niels Skovmand

Niels er Strategic Program Manager hos Oracle og har beskæftiget sig med salg og salgsledelse de sidste 20 år. Niels er ekspert i at optimere processer og performance.

 

Erik Korsvik Østergaard

Erik er partner i virksomheden Bloch&Østergaard og er ekspert i leadership og management. Erik er super skarp til at få gjort organisationers “hvorfor” synligt.
Vi er certificeret Google Partnere

Vi er certificeret Google Partnere. Det betyder, at vi har bestået flere af Googles eksamener inden for Google AdWords og Google Analytics.

Skjoldby & CO - Certificeret Google Partner

Denne certificering er der mange AdWords virksomheder der har, og det er som sådan ikke et kvalitetstegn som du skal måle os på. Spørg hellere (end gerne) vores kunder om hvordan vi arbejder og hvilke de resultater vi har skabt for dem.

 

Sådan ser vores kernekunde ud

Vi har vores forcer i med de virksomheder, som godt ved at markedsføring er en investering og særligt at online markedsføring er omkostningseffektivt og målbart. Dermed ikke sagt, at vores kunder ved alt om online markedsføring. Det er vores opgave at fortælle dem det de skal vide, så det skaber værdi for dem.

Vores kontakt i virksomheden er typisk ejerlederen eller den marketingansvarlige som ønsker hjælp til online markedsføring – enten som rådgivning, undervisning, strategi eller eksekvering. 

Vores kunder arbejder inden for mange forskellige brancher. Det er lige fra lokale virksomheder, som ønsker at være synlige på lokal forankret søgninger, til virksomheder der handler nationalt. Det er for os underordnet om om opgaven går ud på at promovere produkter i en webshop eller ydelser på en almindelig hjemmeside.

Geografi er heller ingen hindring for samarbejde. Selvom Skjoldby & Co er forankret i Roskilde, har vi kunder fra hele Danmark. Med en Skype forbindelse kan vi side i samme rum og få set hinanden i øjnene. Så kommer vi hurtigt og meget effektivt til sagens kerne. Du skal selvfølgelig være velkommen til at kigge forbi vores kontor til en kop kaffe og en croissant – eller måske en kold cola.

Nu står du måske med det klassiske spørgsmål: Hvad koster I? Det har vi skrevet om her.

 

De praktiske data

Virksomheds- og postadresse:

Skjoldby & Co ApS
Rabalderstræde 1
Musicon
4000 Roskilde

Øvrige data:

CVR: 29604878

Bank: Nordea
Reg. og kontonr.: 2622 0719775756

Revisor: IGM Revision
Advokat: Tommy V Christiansen – Roskilde

Sociale medier (hook gerne op med os her):