Kontakt os for samarbejde

Sådan foregår det, når du kontakter os

Det er vigtigt, at vi passer sammen. Derfor er vi grundige med de henvendelser, vi får. 

1. Første kvalificering

Vi kigger på dit website, din øvrige online tilstedeværelse og på de ting, du har skrevet i kontaktformularen. Her undersøger vi, om du har den “digitale modenhed” eller det potentiale, der skal til for at skabe den gode case – både for dig selv og for os.

Det er ikke alt, vi kan se her, så mangler vi mere info eller en uddybning, skal vi nok spørge efter det på mail.

2. Introduktionsmøde

Herefter indkalder vi til et virtuelt introduktionsmøde. Pt. kan vi afholde introduktionsmøder inden for 7 dage fra den første kvalificering. Her gennemgår vi din forretningsstrategi og dine målsætninger, og du får også et indblik i, hvad vi kan, så vi kan afstemme matchet inden et eventuelt forslag til samarbejde.

3. Forslag til samarbejde

Ud fra de informationer vi har fået fra dig, udarbejder vi et forslag til samarbejde typisk inden for en uge. Dette sendes som udgangspunkt på mail, men vi præsenterer det meget gerne til beslutningstagerne hos jer. De fleste gange sidder forslaget lige i skabet, men nogle gange skal det tilrettes eller tænkes over.

4. Kontakt afsendes

Når vi er enige om samarbejdet, sender vi en kontrakt, som beskriver aftalen og eventuelle målsætninger. Vi bruger systemet Contractbook, hvor du eller din chef nemt underskriver digitalt. Når kontrakten er underskrevet, planlægger vi onboardingen.

5. Onboarding og opstart

Onboardingen er der, hvor du møder dit leveranceteam. De får indsigt i din forretning og adgang til de nødvendige systemer, så de kan få planlagt arbejdet for dig. Pt. starter vi onboardinger op 1-2 uger fra underskrevet kontrakt. 

Vi er klar til at hjælpe. Skal vi komme i gang?

Skriv til os på [email protected]
Så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Skjoldby & Co © 2013-2022 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke