Få hjælp til B2B e-mail marketing

En marketingdisciplin, der skaber tillid til din virksomhed, hjælper med at opbygge kundeloyalitet, sparer tid og ressourcer samt øger salg. Det er blot nogle af de resultater, du kan opnå, hvis du arbejder med e-mail marketing. Det er nemlig en kraftfuld disciplin, der spiller en afgørende rolle i moderne markedsføring. Men det kræver indsigt og specialistkompetencer at skabe et setup, der giver resultater. Og det er netop det, vi kan hjælpe dig med.

Sådan arbejder vi med e-mail marketing i B2B

E-mail marketing handler ikke blot om at sende en e-mail afsted i ny og næ – det er derimod et kontinuerligt arbejde, der kræver både strategi, eksekvering og opfølgning. Når vi arbejder med e-mail marketing, tager vi altid afsæt i den enkelte virksomhed. Ud fra nedenstående arbejdsopgaver, sammensætter vi en løsning, som passer til din virksomheds mål.

Målsætning og behovsafdækning

Vi starter med det vigtigste: At få defineret jeres målsætning. Vi stiller dig spørgsmål til, hvad du gerne vil opnå med dit setup – og ikke mindst hvorfor. Herefter gennemgår vi sammen, hvad I har behov for for at opnå jeres mål. Vi finder ud af, hvad I kan måle på og hvordan, så vi sikrer, at vi altid optimerer arbejdet ud fra relevante data. På den måde kan I både få klarlagt, om arbejdet bærer frugt – og optimere det hen ad vejen.

 
Rådgivning af SEO

Leadgenerering

Når vi starter på eksekveringen, starter vi faktisk udenfor selve mailen. Der er nemlig ikke noget ved at bruge en masse tid på at skrive mails, hvis der alligevel ikke er nogen, der læser dem. Derfor starter vi med det første step: At skaffe permissions.

Ved at fokusere på leadgenerering kan du skabe en e-mailliste fyldt med potentielle kunder, der har vist interesse for dine produkter eller tjenester. Disse leads er guld værd, da de giver dig mulighed for at opbygge og pleje relationer over tid.

Leadgenerering er afgørende for at opbygge en solid base af potentielle kunder, der er villige til at åbne, læse og reagere på dine e-mails. Det er den drivkraft, der giver din e-mail marketing mulighed for at blomstre og skabe reel værdi for din virksomhed.

Automations

Forestil dig, at dine kampagner fører til øget salg, loyale kunder og øget brandbevidsthed – uden du behøver at løfte en finger. Det er netop formålet med automations, som mest af alt kan sammenlignes med en stille assistent, der arbejder i baggrunden og bringer liv til din virksomhed.

Med e-mail marketing kan du automatisere og planlægge dine kampagner, segmentere dine modtagere, lave leadscoring og levere budskaber på det helt rigtige tidspunkt – dine mails bliver nemlig sendt ud alt efter, hvor i kunderejsen subscriberen befinder sig.

Indholdet i mailen

Konkurrencen om opmærksomheden i indbakken har aldrig været højere, og selvom dine subscribers frivilligt har signet op til dit nyhedsbrev, kan du ikke være sikker på, at de rent faktisk åbner eller læser dine mails. Det er derfor vigtigt at give dem så godt indhold, at de slet ikke kan lade være med at klikke og læse.

En stor del af dette arbejde ligger i tekstforfatningen – uden en god emnelinje bliver mailen nemlig ikke åbnet, og uden en god tekst i mailen, bliver mailen ikke læst. Det er derfor vigtigt, at indholdet i mailen formår at fortælle en historie, der fastholder læseren – naturligvis skrevet i et fejlfrit sprog, der passer til netop din tone-of-voice.

Derudover hjælper vi dig med design og content, som skaber genkendelighed og får modtagerne til at huske dig.

Kampagnemails

Udover dit automation setup, kan du også benytte dig af kampagnemails. Det er det, vi kalder for klassiske nyhedsmails/nyhedsbreve, som er de mails, du sender ud én gang (de kan naturligvis genbruges, men det snakker vi meget mere om hen ad vejen).

Når vi hjælper dig med dine e-mailkampagner, kan vi både hjælpe dig med tekstforfatning, design og grafisk content, som naturligvis stemmer overens med din tone-of-voice og modtager. Sommetider har du en idé til en kampagnemail, og andre gange kommer vi med et forslag – fælles for alle situationer er, at vi følger op og bruger denne data i det videre arbejde.

Analyse og evaluering

Efter aftale med jer laver vi et fast rapporteringsmøde, hvor vi snakker om resultater – og hvad vi skal gøre bedre fremover. Vi har en solid erfaring med, hvad der virker, men alle virksomheder er forskellige, så vi skal finde ud af, hvad der virker for netop din virksomhed – og hvordan det udvikler sig over tid.

Vi bruger den indsamlede data til at forbedre jeres setup, så vi når de fastlagte målsætninger.


Processen

Ud fra ovenstående arbejdsopgaver, benytter vi en proces, der passer til dine behov. Vi har nemlig både kunder, som har brug for et løbende samarbejde, og kunder, der blot har brug for et projekt. De to typer af samarbejder kan visualiseres i nedenstående proces.

proces illustration - email marketing

5 fordele ved e-mail marketing i B2B

Vi kan skrive side op og side ned om alle de fordele, der findes ved e-mail marketing. Men det ved vi godt, du ikke har tænkt dig at læse alligevel. Derfor får du her de fem vigtigste.

  • Direkte og personlig kommunikation: E-mail marketing giver dig mulighed for at nå ud til dine kunder direkte i deres indbakke. Det skaber en personlig og intim kommunikationsform, hvor du kan levere skræddersyet indhold, der matcher dine kunders interesser og behov.
  • Øget engagement og interaktion: Gennem e-mail marketing kan du opbygge stærke relationer med dine kunder og skabe øget engagement. Ved at levere relevant og værdifuldt indhold kan du opfordre dine modtagere til at åbne, læse og interagere med dine e-mails, hvilket kan føre til øget trafik til din hjemmeside, øget konvertering og generel styrkelse af dit brand.
  • Automatisering og effektivitet: Med e-mail marketing kan du automatisere processer og kampagner. Ved hjælp af marketing automatisering kan du levere de rette beskeder til de rette modtagere på det rette tidspunkt. Det sparer tid og ressourcer samtidig med, at det sikrer en mere målrettet og relevant kommunikation.
  • Øget salg og konverteringer: E-mail marketing er en effektiv kanal til at øge salget og generere konverteringer – især i B2B, hvor kunderejsen er lang, og salget ikke sker ved første besøg. Ved at levere kampagner og incitamenter via e-mails kan du opfordre dine modtagere til at udføre ønskede handlinger. Det kan f.eks. være at tage kontakt til jer eller booke en demonstration – generelt gælder det alle de handlinger, der kan igangsætte en salgsdialog. Gennem nøje planlagte e-mailkampagner kan du lede dine modtagere gennem købsprocessen og øge chancerne for at konvertere dem til betalende kunder.
  • Målbarhed og analyse: En stor fordel ved e-mail marketing er muligheden for at måle og analysere resultaterne af dine kampagner. Du kan få indsigt i åbnings- og klikrater, afmeldinger og meget mere. Denne data giver dig mulighed for at evaluere og optimere dine kampagner, identificere, hvad der virker, og lave justeringer for at forbedre din e-mail marketingindsats over tid. Det giver tilmed jeres salgsafdeling brugbare data om, hvem der måske er interessante at give et kald.

Hvorfor skal du samarbejde med et e-mail marketing bureau, der også har eksperter på andre kanaler?

Hvis du er seriøs omkring din markedsføring, kan du ikke komme udenom e-mail marketing. Men det er en tidskrævende proces, og særligt i B2B, hvor kunderejsen typisk er længere og mere kompleks end i B2C, kan det være svært at vide præcis, hvordan e-mail marketing skal spille sammen med resten af dine markedsføringskanaler.

Og netop dét er vi eksperter i.

Når vi varetager jeres e-mail marketing, tager vi udgangspunkt i jeres virksomhed. Det er altafgørende, at vi kender jeres målgruppe, så vi sikrer os, at vi rammer de rigtige kunder de rigtige steder i kunderejsen.

Når du samarbejder med os, får du ikke en leverandør – du får en samarbejdspartner. Vi tager gerne ansvaret for jeres e-mail marketing, men vi sørger også for at følge op og evaluere, så vi er sikre på, at vi løber samme vej.

E-mail marketing er en vigtig del af et succesfuldt marketing setup – men det kan ikke stå alene. Det er en essentiel del af kunderejsen, som skal spille sammen med dine andre marketingindsatser. Hos os får du en samarbejdspartner, der har specialister inden for e-mail marketing. Og har du også brug for SEO, Google Ads og LinkedIn/Facebook annoncering, har vi specialister, der kan hjælpe dig inden for disse områder. På den måde kan du være sikker på, at der er synergi mellem alle dine marketingindsatser, så de supplerer hinanden og giver de bedste resultater.

Hos os er din e-mail marketing i trygge hænder. 

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke