Karriere

Ledige stillinger

I Skjoldby & Co har vi en kontrolleret vækst, og når vi rekrutterer, gør vi det målrettet, til en specifik stilling, hvor vi har et specifikt behov.

Vi har pt. ingen ledige stillinger.

Hold evt. også øje med vores LinkedIn side, hvor vi poster, når vi slår nye stillinger op.

Fokus på socialt fællesskab

I Skjoldby & Co har vi det rigtig godt med hinanden.
Der er en meget høj tillid og respekt imellem kollegaerne både fagligt og socialt. 

Det bliver blandt andet styrket gennem sociale aktiviteter som spilleaftener, restaurantbesøg,
oplevelser, konferencedeltagelse og sidst, men absolut ikke mindst, vores daglige rutiner: Bordfodbold og fælles gåtur efter frokost. 

Høj trivsel og faglig udvikling

OfficeVibe Marts 2021

Hver uge tager temperaturen på trivsel og arbejdslyst med værktøjet OfficeVibe. Resultatet bruger vi på at forbedre os som ledere og som teams.

Vi har blandt andet arbejdet med:

  • Ingen overarbejde
  • Mere tilstedeværende og coachende ledelse
  • Feedback og anerkendelse
  • Kompetenceudvikling i forhold til kundeopgaver, ansvarsområder og deltagelse i udenlandske konferencer
  • Større kundeaftaler, der giver tilstrækkelig tid til at udføre arbejdsopgaverne tilfredsstillende på et højt fagligt niveau.
Derudover bruger vi den evidensbaserede TT38 talenttest til at sammensætte de mest optimale teams og sætte medarbejderne på de opgavetyper, de trives bedst med. 

 

Vores rutiner

Vi har skabt nogle rutiner, som giver os en tryg base, en stabil ugerytme og et stærkt kollegaskab, som tilgodeser både hjemmearbejdsdage og fleksible mødetider.


Virtuel daily standup

Gennemsigtighed er en vigtig kerneværdi. Det gælder også ifht. de opgaver du har planlagt.

På Slack har vi alle en daily standup, hvor vi fortæller, hvilke opgaver vi lavede i går, hvad vi nåede og ikke nåede, samt hvilke opgaver vi skal lave i dag.


Frokost og gåtur

Hver dag spiser vi frokost kl. 12, og efter frokost går vi ofte en tur i nabolaget for at få frisk – så er vi nemlig helt klar til den sidste halvdel af arbejdsdagen.

Weekly Townhall

Hver fredag eftermiddag afholder vi vores weekly townhall møde, hvor vi gennemgår de fem P’er: Purpose. People. Progress. Profit. Planning.

Her bliver vi informeret om, hvordan det går i forretningen, vi deler relevant læring fra den forgangne uges opgaver og får koordineret den kommende uge.

 

Team møder

Omkring hver anden til tredje uge afholder de enkelte teams interne møder, hvor de videndeler i dybden og udvikler nye idéer.

 

One-2-Ones

Hver anden uge holder du et one-2-one møde med din nærmeste leder. Det er din agenda og du må bruge tiden, som du vil. Nogle gange bruges til til sparing, andre gange til at snakke om udvikling, og andre gange til at løse udfordringer.

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke