Karriere

Høj trivsel og faglig udvikling

GAIS februar 2019

En gang i kvartalet laver vi en GAIS-måling for at blive klogere på vores arbejdslyst og for at sikre, at vores trivselstiltag virker.  Fra 2018 til 2019 hævede vi vores score fra 79 til 82, og vi ligger markant over landsgennemsnittet.

Vi har blandt andet arbejdet med:

  • Ingen overarbejde
  • Mere tilstedeværende og coachende ledelse
  • Feedback og anerkendelse
  • Kompetenceudvikling i forhold til kundeopgaver, ansvarsområder og deltagelse i udenlandske konferencer
  • Større kundeaftaler, der giver tilstrækkelig tid til at udføre arbejdsopgaverne tilfredsstillende på et højt fagligt niveau.
Derudover bruger vi den evidensbaserede TT38 talenttest til at sammensætte de mest optimale teams og sætte medarbejderne på de opgavetyper, de trives bedst med. 

Fokus på socialt fællesskab

I Skjoldby & Co har vi det rigtig godt med hinanden.
Der er en meget høj tillid og respekt imellem kollegaerne både fagligt og socialt. 

Det bliver blandt andet styrket gennem sociale aktiviteter som spilleaftener, restaurantbesøg,
oplevelser, konferencedeltagelse og sidst, men absolut ikke mindst, vores daglige rutiner: Bordfodbold og fælles gåtur efter frokost. 

Vores rutiner

Vi vil gerne skabe gode relationer med vores kunder og med hinanden. For at få det bedste fra begge verdener har vi skabt nogle rutiner, som giver os en tryg base, en stabil ugerytme og et stærkt kollegaskab, som tilgodeser både hjemmearbejdsdage, arbejdsdage hos kunderne og arbejdsdage på kontoret.

Mandage bruger vi så vidt muligt på kontoret, hvor vi får igangsat ugens kundeopgaver sammen.

Tirsdag, onsdag og torsdag arbejder vi typisk ude hos kunderne. Vi forsøger at sidde en hel arbejdsdag hos kunden for ikke at spilde tid på kørsel.

Det er forskelligt fra medarbejder til medarbejder, hvor meget de er ude ved kunderne. Nogle er ude én gang hver anden ugen, imens andre er ude to-tre gange om ugen.

Det er også typisk på tirsdage, onsdage eller torsdage, man kan tage en hjemmearbejdsdag.

Fredag er vores obligatoriske kontordag og som udgangspunkt mødefri. Fredag eftermiddag afholder vi vores ugentlige møde, hvor vi deler relevant læring fra den forgangne uges opgaver. Vi bliver også informeret om, hvordan det går i forretningen, og så afslutter vi ugemødet med at fortælle, hvad vi skal arbejde på den kommende uge.

Hver dag spiser vi frokost kl. 12, og efter frokost går vi ofte en tur i nabolaget for at få frisk – så er vi nemlig helt klar til den sidste halvdel af arbejdsdagen.

Omkring hver anden til tredje uge afholder de enkelte teams interne møder, hvor de videndeler i dybden og udvikler nye idéer. Disse ligger typisk på kontordagene mandag eller fredag.

Cirka en-to gange om måneden afholder vi en fælles show-and-tell. Her får en medarbejder omkring en halv time til at formidle et relevant emne, som kan dygtiggøre og inspirere kollegaerne.

Ledige stillinger

I Skjoldby & Co har vi en kontrolleret vækst, og vi når vi rekrutterer, gør vi det målrettet, til en specifik stilling, hvor vi har et specifikt behov. 

Lige nu har vi disse åbne stillinger:

Hold evt. også øje med vores LinkedIn side, hvor vi poster, når vi slår nye stillinger op. 

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke