Karriere

Høj trivsel og faglig udvikling

GAIS februar 2019

En gang i kvartalet laver vi en GAIS-måling for at blive klogere på vores arbejdslyst og for at sikre, at vores trivselstiltag virker.  Fra 2018 til 2019 hævede vi vores score fra 79 til 82, og vi ligger markant over landsgennemsnittet.

Vi har blandt andet arbejdet med:

  • ingen overarbejde
  • mere tilstedeværende og coachende ledelse
  • feedback og anerkendelse
  • kompetenceudvikling i forhold til kundeopgaver, ansvarsområder og deltagelse i udenlandske konferencer
  • større kundeaftaler, der giver tilstrækkelig tid til at udføre arbejdsopgaverne tilfredsstillende på et højt fagligt niveau.
Derudover bruger vi den evidensbaserede TT38 talenttest til at sammensætte de mest optimale teams og sætte medarbejderne på de opgavetyper, de trives bedst med. 

 

Fokus på Socialt fællesskab

I Skjoldby & Co har vi det rigtig godt med hinanden.
Der er en meget høj tillid og respekt imellem kollegaerne både fagligt og socialt. 

Det bliver blandt andet styrket gennem sociale aktiviteter som spilleaftener, restaurantbesøg,
oplevelser, konferencedeltagelse og sidst, men absolut ikke mindst, vores daglige rutiner: Bordfodbold og fælles gåtur efter frokost. 

Vores arbejdsmetode

Vores arbejdsmetode og samarbejdsform er noget anderledes
end hos andre bureauer. Vi vil nemlig rigtig gerne udføre noget af
arbejdet ude hos vores kunder.

For nogle kunder er det 90% af arbejdet. For andre kunder er
det 50%. Og for andre igen er det kun 10%. Det afhænger både af kundens ønsker og behov, og om hvorvidt kunden har faciliteterne til at have os siddende. 

Se videoen, hvor Kasper fortæller, hvad det giver ham at arbejde ude hos kunderne eller læs mere om vores samarbejdsform her

Vores Rutiner

Vi vil gerne skabe gode relationer med vores kunder – og med hinanden. For at få det bedste fra begge verdener har vi skabt nogle rutiner, som giver os en tryg base, en stabil ugerytme og et stærkt kollegaskab, selvom vi ofte arbejder hos kunderne.

Mandag er vores obligatoriske kontordag og som udgangspunkt mødefri. Mandag morgen afholder vi vores ugentlige møde, hvor vi deler relevant læring fra den forgangne uges opgaver. Vi bliver også informeret om, hvordan det går i forretningen, og så afslutter vi ugemødet med at fortælle, hvad vi skal arbejde på den kommende uge.

Cirka en-to gange om måneden afholder vi en show-and-tell efter ugemødet. Her får en medarbejder omkring en halv time til at formidle et relevant emne, som kan dygtiggøre og inspirere kollegaerne.

Omkring hver anden til tredje mandag afholder de enkelte teams interne møder, hvor de videndeler i dybden og udvikler nye idéer.

Tirsdag, onsdag og torsdag arbejder vi ude hos kunderne. Typisk sidder vi en hel arbejdsdag hos kunden.

Det er forskelligt fra medarbejder til medarbejder, hvor meget de er ude ved kunderne. Nogle er ude én gang om ugen, imens andre er ude tre-fire gange om ugen.

Fredag bruger vi så vidt muligt på kontoret, hvor vi får afsluttet ugens sidste kundeopgaver og får sagt god weekend til hinanden.

Hver dag spiser vi frokost kl. 12, og efter frokost går vi ofte en tur i nabolaget for at få frisk – så er vi nemlig helt klar til den sidste halvdel af arbejdsdagen.  

Ledige stillinger

Skjoldby & Co vækster, og vi har brug for kloge hoveder, der kan hjælpe os med at hjælpe vores kunder til vækst.

Lige nu har vi disse åbne stilinger:

Vi søger praktikanter inden for disse områder:

Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik