Karriere

Ledige stillinger

I Skjoldby & Co har vi en kontrolleret vækst, og når vi rekrutterer, gør vi det målrettet, til en specifik stilling, hvor vi har et specifikt behov. 

Hold evt. også øje med vores LinkedIn side, hvor vi poster, når vi slår nye stillinger op.

Fokus på socialt fællesskab

I Skjoldby & Co har vi det rigtig godt med hinanden.
Der er en meget høj tillid og respekt imellem kollegaerne både fagligt og socialt. 

Det bliver blandt andet styrket gennem sociale aktiviteter som spilleaftener, restaurantbesøg,
oplevelser, konferencedeltagelse og sidst, men absolut ikke mindst, vores daglige rutiner: Bordfodbold og fælles gåtur efter frokost. 

Høj trivsel og faglig udvikling

OfficeVibe Marts 2021

Hver uge tager temperaturen på trivsel og arbejdslyst med værktøjet OfficeVibe. Resultatet bruger vi på at forbedre os som virksomhed og som kollegaer.

Vi har blandt andet arbejdet med:

  • Ingen overarbejde
  • Selvledelse og ansvar
  • Feedback og anerkendelse
  • Kompetenceudvikling i forhold til kundeopgaver, ansvarsområder og deltagelse i udenlandske konferencer
  • Større kundeaftaler, der giver tilstrækkelig tid til at udføre arbejdsopgaverne tilfredsstillende på et højt fagligt niveau.
Derudover bruger vi den evidensbaserede TT38 talenttest til at sammensætte de mest optimale teams og sætte medarbejderne på de opgavetyper, de trives bedst med. 

 

Vores rutiner

Vi har skabt nogle rutiner, som giver os en tryg base, en stabil ugerytme og et stærkt kollegaskab, som tilgodeser både hjemmearbejdsdage og fleksible mødetider.

Frokost og gåtur

Hver dag spiser vi frokost kl. 12, og efter frokost går vi ofte en tur i nabolaget for at få frisk – så er vi nemlig helt klar til den sidste halvdel af arbejdsdagen.


Weekly Townhall

Hver fredag eftermiddag afholder vi vores weekly townhall møde, hvor vi gennemgår de fem P’er: Purpose. People. Progress. Profit. Planning.

Her bliver vi informeret om, hvordan det går i forretningen, vi deler relevant læring fra den forgangne uges opgaver og får koordineret den kommende uge.

Fagteammøder

Cirka hver anden uge afholder de enkelte fagteams interne møder, hvor de videndeler i dybden og udvikler nye idéer.

 

Gennemsigtig out-of-office

Hver fredag, inden vi går på weekend, skriver vi i vores out-of-office kanal på Slack, hvornår man har planlagt hjemmearbejde den kommende uge, så ens nærmeste kollegaer også kan planlægge deres hjemmearbejdsdage og så man ikke møder alene ind i ens team.

Du får disse fordele ved os

Du bygger selv din frokosttallerken. Vi har for tiden rugbrød, pålæg, laks, kogte æg, lune fiskefileter, frikadeller og falafler samt grøntsager og salater. Du får selv indflydelse på, hvad vi bestiller.

Der er i øvrigt fri kaffe, sodavand, frugt og snacks hele dagen.

Vi prioriterer faglig og personlig udvikling højt.

Vi budgetterer derfor med et årligt uddannelsesbeløb, som du og dine kollegaer kan bruge til at deltage i relevante kurser, events og konferencer inden for digital markedsføring både i ind- og udland.

Vi dyrker kollegaskabet gennem sociale arrangementer. Vi har både spontane og temabaserede fredagsbarer, og i løbet af året holder vi to store fester – en sommerfest og julefrokost. 

Derudover har vi pool og bordtennis på kontoret, som ikke bare er til pynt…

Du har mulighed for at tage hjemmearbejdsdage enten på faste ugedage, eller når du har behov. Mange har to-tre hjemmearbejdsdage om ugen, mens andre næsten altid er at finde på kontoret. 

Vi arbejder 37 timer om ugen. Nogle af dine kollegaer møder kl. 7, andre møder kl. 9. Du flekser selv din arbejdstid, så den passer med dit privatliv. 

Vi værdsætter i det hele taget vores familier og vores fritid, og derfor får du også 5 ferie fridage udover de 5 ugers ferie.

Du får fuld løn i den del af din barselsperiode, hvor du ellers kun er berettiget til 50% løn iflg. Funktionærloven.

Vi lader det være op til dig, om du vil arbejde på Mac eller Windows, og om din telefon skal være iPhone eller Android. Og har du en interessant tech stack med i bagagen, lytter vi gerne.

Har du lyst til at se andre dele af verden – uden at sige dit job op herhjemme? Hos os har du mulighed for at lave periodisk remote arbejde, hvis du gerne vil rejse ud i verden og arbejde samtidig. 

Vi arbejder sammen - over hele verden

Hos Skjoldby & Co gør vi en dyd ud af at arbejde sammen, men det behøver ikke nødvendigvis at foregå på vores kontor i Roskilde.
Herunder kan du læse om, hvordan nogle af vores kollegaer er rejst ud i verden – og har taget arbejdet med sig. 

Simone om sit Grønlandseventyr:

Jeg har altid haft et ønske om at tilbringe en længere periode i Grønland, men med et godt job herhjemme var det svært at tage skridtet. 

Heldigvis var mine kollegaer med på idéen om, at de to ting nemt kunne kombineres. Efter en snak om, hvordan vi koordinerer møder ift. tidsforskellen, og hvordan vi sikrer ordentlige arbejdsforhold, tog jeg min computer under armen, rejste til Grønland og arbejdede derfra i tre måneder. 

Det var en kæmpe oplevelse med nye bekendtskaber, uovertruffen natur og fornyet energi – og jeg er glad for at være i en virksomhed, hvor arbejde og frihed ikke er hinandens modsætninger. 

Janus om sin roadtripdrøm:

Jeg har gennem flere år haft en drøm om at tage på roadtrip i Europa i en camper. Og helst det meste af vinteren, da mit humør og mit energiniveau daler i takt med, at temperaturerne og antallet af solskinstimer falder i Danmark. 

Hos Skjoldby & Co er drømmen gået i opfyldelse. 

Jeg oplevede kæmpe opbakning fra mine kollegaer, og i løbet af en uge blev det besluttet, at jeg kørte sydpå i tre måneder.

Glæden ved at kombinere arbejde og rejse er enorm. Jeg har mulighed for at se nye steder, møde nye mennesker og samtidig være produktiv og få tingene gjort. Det giver mig en følelse af balance og tilfredsstillelse, da jeg ikke føler, at jeg skal vælge mellem at arbejde eller rejse.

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke