Vores samarbejdsform og metode

Marketing skal bygges og måles over tid. Derfor lægger vi op til faste og lange samarbejder, så vi kan samarbejde med din virksomhed om at skabe flere leads og mere omsætning. 
Vi ved, at der ikke findes to virksomheder, som er ens. Derfor er det vigtigt for os, at vi finder en samarbejdsform, der passer til dig. Det betyder, at du selv bestemmer, om vi skal udføre arbejdet på vores kontor i Roskilde, eller om du ønsker, at vi kommer ud og udfører en stor del af arbejdet hos jer. Begge metoder fungerer, så det er bare op til dig at vælge.

Vi kan samarbejde hos dig

Vi prioriterer en fysisk tilstedeværelse meget højt, hvis det giver værdi for din virksomhed, at vi udfører en del af arbejdet hos jer.
Det kan f.eks. være to, fire eller flere dage om måneden, hvor vi sidder hos jer.

Et samarbejde med fysisk tilstedeværelse giver bl.a. følgende fordele:

Vi forankrer vores digitale viden i jeres organisation i stedet for, at den primært er hos os som bureau.

Vi opkvalificerer jeres medarbejdere til at forstå, hvad der er af muligheder med digital marketing.

Jeres medarbejdere får en langt dybere indsigt i, hvorfor og hvordan opgaverne skal udføres.

Jeres medarbejdere lærer, hvorfor opgaverne skal udføres i en bestemt rækkefølge og får en grundlæggende forståelse for opgaveprioriteringen (Biggest Gain First).

I vil opleve et langt bedre samarbejde med en meget hurtigere kommunikation, som minimerer risiko for misforståelser.

Vi kan samarbejde hver for sig

Måske er jeres virksomhed beliggende i Jylland, eller måske har I ikke pladsen til, at vi kan arbejde hos jer. Uanset hvad grunden er, tilbyder vi også et remote samarbejde. Her udfører vi arbejdet fra vores kontor i Roskilde, hvor vi holder jer opdaterede på, hvornår vi arbejder for jer, og hvad vi laver.

Når vi udfører arbejdet remote, har vi en helt specifik arbejdsgang, så samarbejdet bliver vellykket for både jer og os: 

Vi kan holde korte statusmøder ugentligt eller hver anden uge over Google Meet eller jeres foretrukne mødeplatform. Her ser vi hinanden i øjnene, og I får et løbende indblik i opgavestatus.  En gang om måneden gennemgår vi jeres KPI’er.

I kan få adgang til vores online projektstyringsværktøjer, så I kan følge med i, hvilke opgaver der ligger på hvilket bord. 

I får en status på med dagens opgaver, hver gang vi har arbejdet for jer.  

Vi samler opkvalificering i temaer til halve eller hele workshopdage ved jer eller os. 

Et remote samarbejde kræver typisk lidt mere af jer end af os. Vi forventer, at I tager samme ejerskab på samarbejdet, som hvis vi kom til jer fysisk, og holdte jer op på jeres opgaver.

Hvad kan vi levere?

Strategi og rådgivning

Mange af vores kunder arbejder selv med marketing til hverdag, og de ved allerede en hel del om markedsføring. Men de mangler sommetider specialistviden til at tage deres marketing til næste niveau. Og her kan en rådgivningsaftale være det rette valg.

I en rådgivningsaftale bliver vi en integreret del af dit team, og vi fungerer som en højre hånd i marketingafdelingen.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at udvikle en skræddersyet strategi, og vi giver dig løbende rådgivning, mens det er dig, der står for eksekvering af opgaverne.

Denne samarbejdsform sikrer, at du får gavn af vores ekspertise og samtidig selv løser opgaver.

Eksekvering

Når du indgår et samarbejde med os, hvor vi skal eksekvere, er vi ikke bare opgaveløsere. Vores største værdi ligger i at kunne lave en skræddersyet strategi, og derfor tager vi altid den del med i vores samarbejder, hvor vi også er den eksekverende del.

Vores team tager ansvar for udførelsen af din marketing og sikrer, at hver kampagne og aktivitet er i tråd med den fastlagte strategi.

Vi afholder faste statusmøder og gennemgår vores resultater, så du altid ved, hvor vi er ift. målsætningerne.

Denne tilgang sikrer en grundig og målrettet eksekvering, hvor vi håndterer det tunge løft, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Hvad skal der til for, at vi lykkes i samarbejdet?

Et vellykket samarbejde kræver en solid forventningsafstemning, så alle parter ved, hvem der skal tage sig af hvad. Som professionelt bureau vil vi meget gerne tage et højt ejerskab i samarbejdet. En forudsætning for, at vi kan gøre det, er, at vi forstår jeres forretning. 

Vi har bl.a. behov for at få indblik i:

  • Hvilke produkter og/eller ydelser, vi skal markedsføre for jer
  • Hvad I tjener på disse 
  • Hvordan kulturen er hos jer
  • Hvordan I snakker til og om jeres kunder.

Samarbejdet kræver en stor gennemsigtighed fra jeres side og en høj tillid til os. Derfor skal både I og vi investere tid i samarbejdet, så vi lærer hinanden at kende og opbygger den vigtige tillid. Vi mener ikke, det er nok at kommunikere på e-mail i ny og næ. Vi vil gerne prioritere at se jer i øjnene regelmæssigt, enten fysisk eller online, så samarbejdet bliver vellykket. 

På det følgende link har vi forsøgt at konkretisere yderligere, hvad der gør, at vi passer eller ikke sammen. 

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke