Vores 5 kerneværdier

Vores kerneværdier er meget vigtige for os. De er fundamentet i den måde, vi løser opgaver på, og i de samarbejder, vi indgår. De er en del af vores kultur, en del af vores leverancer og en del af os.

Ordentlighed

Ordentlighed gennemsyrer hele vores forretning i alt, hvad vi gør og laver.

Vores moral og etik er høj, og det skinner igennem i vores arbejde. Når vi påtager os en opgave, har vores kunder tillid til, at vi løser den ordentligt og grundigt – og det sætter vi en ære i at leve op til. 

Ordentlighed

Gennemsigtighed

Det, du ser, er det, du får. 

Vi er ægte og ærlige. Vi forsøger ikke at udgive os for at være noget andet eller mere end det, vi reelt er. Vi kan begå fejl, men vi tager ansvar, hvis vi begår dem. Vores kunder og kollegaer ved altid, hvor de har os, og det skaber tryghed. 

Læring

Lysten til at lære ligger solidt plantet i vores virksomhedskultur.

Vi er sultne efter ny viden, og vi vil gerne lære af hinanden og med vores kunder. Vi elsker de samarbejder, hvor både vi og vores kunder udvikler os. En kombination af solid erfaring og videbegærlighed giver ifølge os de bedste resultater. 

Holdspillere

Vi opfatter os selv som en del af vores kunders hold.

Vi tager gerne lederskab. Samtidig ved vi, at vi har brug for et hold for at skabe resultater. Vi kender hinandens styrker og svagheder, og vi bruger dem effektivt i vores samarbejder for at skabe resultater for vores kunder. 

Trivsel

Det skal være rart at gå på arbejde. 

Vi behandler hinanden ordentligt og respektfuldt, og vi skaber et arbejdsmiljø med høj arbejdslyst, arbejdsglæde og trivsel. Vi sikrer samtidig, at der er en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke