SEO bureau for ambitiøse virksomheder der ønsker organisk vækst

SEO (Søgemaskineoptimering) er et grundelement i et hvert seriøst website, fordi det strækker lige fra webstruktur og navigation, til relevant indhold og brugerfastholdelse, og videre til arbejdet med omdømme og omtaler. Det er summen af jeres online kommunikation og tilstedeværelse.

De 3 hovedelementer i SEO

Teknik

Teknikken handler blandt andet om at sikre, at søgerobotterne kan crawle og indeksere jeres website effektivt, at sikkerheden er i orden og at websitet er hurtigt og mobilvenligt.

Indhold

I skal have det indhold, som jeres kunder efterspørger og søger efter. Det skal imødekomme både kunders søgeintentioner samt den kunderejse, som jeres kunder er på.

Autoritet

Søgemaskinerne holder jeres ekspertise, autoritet og troværdighed op i mod jeres konkurrenter blandt andet ud fra, hvem der omtaler, anbefaler og linker til jeres website. 

DERFOR er SEO en interessant marketingkanal

Folk der søger på Google, har enten et erkendt problem eller et behov.

Kender de til løsningen, eller ved de hvilket produkt, de skal have, kan I ramme jeres potentielle kunder, lige før de er købsparate – i bunden af salgstragten. De mangler mĂĄske blot de sidste informationer, inden de vælger jer som leverandør.

Kender jeres potentielle kunder endnu ikke løsningen på deres problem, eller det produkt der dækker deres behov, kan I ramme dem højere oppe i salgstragten, ved at fortælle om problemet og præsentere dem for løsningerne. 

NĂĄr I viser jeres ekspertise hele vejen gennem kundernes beslutningsproces, vinder I deres tillid.

SEO og organisk synlighed i søgemaskinerne taler altså både ind i branding, marketing og kommunikation samt længere nede i salgstragten.

En seriøs arbejdsindsats med SEO øger synligheden, kendskabet og berøringsfladen med relevante målgrupper. 

Stigende trafik med SEO

Find det bedste SEO-match

Inden for SEO arbejder man overordnet set med tre hovedelementer:

 • Websitets teknik
 • Websitets indhold
 • Websitets autoritet

De tre hovedelementer kan ikke stå alene. 

Jeres gode indhold bliver aldrig fundet, hvis ikke det tekniske spiller eller hvis ikke I har opbygget online autoritet. Og I kan ikke nøjes med god teknik og autoritet, hvis ikke indholdet er godt nok og imødekommer brugerne søgninger.

Der er mange overlap mellem de tre hovedelementer, og det er vigtigt at disse udnyttes.

Eksempelvis skaber jeres website mere autoritet, hvis Google kan se, at I kan fastholde jeres besøgende. Og I fastholder for eksempel jeres besøgende, hvis jeres website er hurtigt og mobilvenligt (teknik) og jeres side (indhold) understøtter den besøgenes søgning.

Under hvert af de tre hovedelementer er der hundredvis af faktorer, som bestemmer, hvem der skal placeres hvor i søgemaskinerne.

SearchEngineLand har illustreret de vigtigeste faktorer som et periodisk system:

 

SEO Periodic Table 2017

Google siger selv, at de kigger på over 200 signaler, når de skal rangere hjemmesider og de opdaterer deres algoritme og faktorer over 500 gange om året. 

Dette kræver flere forskellige kompetencer og arbejdet strækker sig typisk gennem IT afdelingen, marketingafdelingen samt PR- og kommunikationsafdelingen. Det hjælper vi som SEO-bureau med at koordinere. 

Vi overvåger dagligt signaler, medier og Googles egne nyhedskanaler for ændringer, så vi altid er på forkant med udviklingen og trends inden for organisk søgning. 

Vi deler vores viden pĂĄ disse konferencer

SĂĄdan arbejder vi med søgemaskine­optimering

SEO er ikke noget I laver én gang, og så er arbejdet færdig. Det er en løbende process af optimeringer, test og teser, der har til mål at give bedre placeringer over tid. Vi indleder samarbejdet i en onboarding fase, som herefter går over i et løbende samarbejde.

Kick-Off

Den første måned af samarbejdet udarbejder vi en SEO Target Plan, som er vores unikke onboarding forløb. Det indeholder:

 • Indledende workshop med jer
 • Situationsanalyser
 • Søgeordsanalyser
 • Teknisk SEO analyser
 • Konkurrent analyser
 • MĂĄlsætninger og prognoser
 • SEO-strategi og plan
 • Kick-Off møde med jer

Løbende SEO-arbejde

Vi aftaler, hvor mange dage om mĂĄneden, vi arbejder med SEO for jer og eventuelt hos jer. Her arbejder vi blandt andet med:

 • Onpage SEO
 • Udbedring af tekniske fejl
 • Strukturoptimeringer
 • Hastighedsoptimeringer
 • Optimering af eksisterende indhold
 • SEO tekstforfatning og udbygning af nye sider
 • Digital PR, omdømme og linkbuilding
 • Monitorering, overvĂĄgning og rapportering til jer

Kunne du tænke dig at høre mere?

Mads og Kasper er klar til at fortælle dig mere om dine muligheder
Mads Jespersen
Mads Jespersen

CCO & Partner

Kasper Højmann
Kasper Højmann

Digital SeniorrĂĄdgiver

Skriv til os pĂĄ hej@skjoldby.com
SĂĄ ringer vi dig op til en uforpligtende snak.
Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2019 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik