Coatcare.dk

Iværksættershoppen gik mere end 20% over målet

Coatcare.dk er en dansk webshop, der sælger alt inden for pelspleje til hunde: Shampoo, balsam, sakse, føntørrer og meget andet. Det er en branche med ekstrem stor konkurrence, men den lille nicheforretning har formået at bide sig stille og roligt fast i et svært marked.
0%

øget omsætning

0%

øget antal transaktioner

ROAS 0

afkast, Google Shopping

Strategien

Indehaveren af Coatcare.dk havde i en længere periode, selv forsøgt sig lidt med Google Ads, men uden nogle særlige resultater. Han havde ikke den store erfaring – og det var svært for ham at generere den nødvendige trafik til sitet, samt at generere salg. Da han kontaktede os, var vi ikke i tvivl om at Google Shopping skulle være fokusområdet i samarbejdet. Samtidig har vi haft fokus på trafik-genererende Facebook-kampagner og samtidig DPA re-targeting kampagner på Facebook. Senere har vi også suppleret med Google Display kampagner – både trafikgenererende og re-targeting. Alt dette for at få maksimal synlighed og maksimalt afkast/ROAS.

Christian Niss
Annoncerne som Skjoldby & Co lavede, har været en stor årsag til, at jeg nu sidder her og har overgået mit mål, som var både optimistisk og ambitiøst, for den årlige omsætning med over 20% – og vi er i skrivende stund KUN i starten af november.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, til Skjoldby & Co.”

Christian Niss, Webshopejer - Coatcare.dk

Løsningen

Google Ghopping blev den primære løsning for at starte generering af nødvendig trafik og sørge for et øget salg. I alt resulterede Google Shopping – og Facebook kampagnerne i øget trafik, omsætning og transaktioner. Indehaveren af Coatcare.dk og teamet hos Skjoldby & Co har arbejdet tæt sammen undervejs – og er meget tilfredse med udbyttet. Det står klart at tiltagene har skabt markant mærkbare og vedvarende resultater.

Coatcare Løsning

Skal vi hjælpe jeres marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres digitale marketing.

Kontakt os for samarbejde

Skjoldby & Co © 2013-2022 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke