Coatcare.dk

Iværksættershoppen gik mere end 20% over målet

Coatcare.dk er en dansk webshop, der sælger alt inden for pelspleje til hunde: Shampoo, balsam, sakse, føntørrer og meget andet. Det er en branche med ekstrem stor konkurrence, men den lille nicheforretning har formået at bide sig stille og roligt fast i et svært marked.
0%

øget omsætning

0%

øget antal transaktioner

ROAS 0

afkast, Google Shopping

Strategien

Indehaveren af Coatcare.dk havde i en længere periode, selv forsøgt sig lidt med Google Ads, men uden nogle særlige resultater. Han havde ikke den store erfaring – og det var svært for ham at generere den nødvendige trafik til sitet, samt at generere salg. Da han kontaktede os, var vi ikke i tvivl om at Google Shopping skulle være fokusområdet i samarbejdet. Samtidig har vi haft fokus på trafik-genererende Facebook-kampagner og samtidig DPA re-targeting kampagner på Facebook. Senere har vi også suppleret med Google Display kampagner – både trafikgenererende og re-targeting. Alt dette for at få maksimal synlighed og maksimalt afkast/ROAS.

Christian Niss
Annoncerne som Skjoldby & Co lavede, har været en stor årsag til, at jeg nu sidder her og har overgået mit mål, som var både optimistisk og ambitiøst, for den årlige omsætning med over 20% – og vi er i skrivende stund KUN i starten af november.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, til Skjoldby & Co.”

Christian Niss, Webshopejer - Coatcare.dk

Løsningen

Google Ghopping blev den primære løsning for at starte generering af nødvendig trafik og sørge for et øget salg. I alt resulterede Google Shopping – og Facebook kampagnerne i øget trafik, omsætning og transaktioner. Indehaveren af Coatcare.dk og teamet hos Skjoldby & Co har arbejdet tæt sammen undervejs – og er meget tilfredse med udbyttet. Det står klart at tiltagene har skabt markant mærkbare og vedvarende resultater.

Coatcare Løsning

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke