Eupry

Sådan fik Eupry en profitabel B2B leadmaskine

På laboratorier, apoteker, i fødevareindustrien og i transportsektoren er der køleskabe, hvor få graders forkert temperatur kan have store konsekvenser for effekten af medicinen eller holdbarheden på fødevarer. Disse brancher er underlagt en meget høj egenkontrol.

Eupry opererer i dette B2B nichemarked og hjælper dels med at sikre korrekt temperatur, og dels med at spare op til 70% af den tid der bruges på registrering og logging af temperaturen i forbindelse med egenkontrollen.
0%

ROAS

Strategien

Eupry ændrede deres forretningsstrategi fra at være baseret på distributionspartnere til at være fokuseret på direkte salgsindsats, hvor hjemmesiden skulle være et bærende element i leadgenereringen. De aktiviteter de selv havde begyndt på hjemmesiden virkede, men de havde behov for hjælp til flere aktiviteter, der kunne skabe volumen og vækst.

På første møde viste Skjoldby & Cos konsulent, David Krogstrup, at han beherskede Google Ads på et højt teknisk niveau, og han forstod sig meget hurtigt på Euprys - lidt komplicerede - case.

Vi havde også behov for rådgivning også på længere sigt og det virkede til - i modsætning til andre steder - at Skjoldby og Co var i stand til at indgå i dette længere perspektiv.

Adam Hartmann, Managing Director - Eupry

Løsningen

For at finde og ramme den noget specielle B2B-målgruppe, valgte vi at arbejde meget iterativt med både målretninger, kampagnetyper og kanaler.

Vi arbejdede med et marketing loop, hvor vi baseret på læringer fra vores data fandt på nye ideer. Herefter tilrettede vi eller byggede nye kampagner, brugte nye kanaler eller nye målgrupper, som vi igen målte på, for at starte forfra på loopet.

Når vi har kunne se, at en kampagne har virket godt, har vi opskaleret, og omvendt når noget har givet for høj CPA, har vi lukket ned.

I samarbejdet med Eupry har vi skabt en leadmaskine som baseret på deres customer lifetime value (CLV) på nuværende tidspunkt har et return on ad spend (ROAS / afkast) på 500%.

Lean marketing loop
Eupry har fra samarbejdets begyndelse været indforstået med præmissen om, at vi ikke havde en facitliste at arbejde ud fra. Vi skulle teste os igennem for at finde den rigtige løsning. De har haft en vilje til at prøve nye ting, og hvis noget ikke virkede, er det blevet opfattet som læring og ikke fejl.

Der er en stor forståelse for, at marketingarbejdet er langsigtet. Derudover har vi også oplevet en ekstrem stor tillid og villighed til at dele forretningstal, strategier og fremtidsplaner, der kan gøre vores arbejde nemmere.

Vi oplever Eupry som en medspiller. Vi er ikke bare en leverandør. Det er samarbejde, hvor vi er dybt afhængige af hinanden.

David Krogstrup, Seniorkonsulent, Skjoldby & Co

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke