HairOutlet.dk

Højt annonceafkast i en hår(d) branche

HairOutlet.dk er en dansk online virksomhed, der sælger et stort udvalg af de mest kendte, professionelle hårprodukter til nogle af markedets laveste priser.
0%

bedre ROAS

0%

højre konverteringsrate

0%

fald i omkostninger

Strategien

HairOutlet startede allerede deres webshop i foråret marts 2009 – på et tidspunkt hvor online markedet for hårprodukter så helt anderledes ud. Siden er mange lignende webshops kommet til, konkurrencen er benhård, og det er blevet sværere og sværere og tjene penge på en traditionel Adwords opsætning, hvor man går ud fra definerede søgeord.

Pink hår
I forbindelse med HairOutlet´s rivende udvikling, måtte jeg se i øjnene, at det var nødvendigt med ekstern hjælp, da mit eget fokus skulle ligge et andet sted. Jeg valgte Skjoldby & Co, efter at have fået dem anbefalet – og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Især har arbejdet med Adwords været meget positivt.

Lene Mejlvang/indehaver - HairOutlet.dk

Løsningen

Webshoppen har brugt os til både Adwords og SEO siden efteråret 2013. Netop det lange samarbejde har også haft indflydelse på de resultater, vi har opnået for virksomheden, på trods af den intensive konkurrence, der er i deres marked. Vi kan konkludere at et langvarigt samarbejde sætter præg på resultaterne.

En indgående forståelse for kundens virksomhed, og den tilhørende branche, samt en løbende dialog om mål, ønsker og budget har gjort, at vi har kunne optimere løbende, og nå de bedst mulige resultater i en lidt anderledes kampagneopsætning.

Med forskellige markeder kommer forskellige udfordringer, og et loyalt samarbejde, er mange gange en af kilderne til at høste attraktive resultater, når der er faktorer som fx hård konkurrence og svingende sortiment, der kræver en ekstra indsats.

HairOutlet SEM case
Efter i en periode at have testet forskellige kampagneopsætninger af, fandt vi en løsning der både tilgodeså det ofte skiftende sortiment samt vores højre fokus på maksimal ROAS.

Gennem et altid opdateret produktfeed brugte vi Dynamic Search Ads til at vise annoncer for alle produkter. Sideløbende kørte vi med Google Shopping som vi kunne se havde mange kliks og konverteringer.

På toppen valgte vi at køre med en automatiseret target-baseret ROAS strategi, som begrænsede vores tid på overvågning og samtidig gav 80,5% bedre ROAS end året før med manuel budgivning.

David Krogstrup, Senior SEM konsulent

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke