Herthadalen

Sådan får Herthadalen 95% belægning til deres arrangementer

Herthadalen er en restaurant nær Roskilde med flotte selskabslokaler og smuk, omkringliggende natur. Da vi startede samarbejdet med Herthadalen, var fokus på øget online synlighed. Det blev til et succesfuldt samarbejde, som resulterede i enorm vækst både på organisk og betalt trafik.
+0%

Stigning i trafik

+0%

Flere henvendelser

0%

belægningsgrad på arrangementer

Strategien

Herthadalen kom til os med et ønske om at øge deres online synlighed. Da vi startede samarbejdet, havde Herthadalen fint med bookinger til eksempelvis bryllupper, men de havde alligevel en følelse af, at de var stagneret. For at skalere forretningen skulle de nemlig have mere fokus på deres ud af huset menuer, deres a la carte restaurant og brugen af de mindre lokaler (til f.eks. barnedåb og fødselsdage) sideløbende med de større selskaber, så alle lokaler blev udnyttet bedre.

Målsætningen blev derfor at øge deres online synlighed på disse parametre, så Herthadalen ville få flere bookinger på de services, der kunne skabe vækst fremadrettet.

Allerede fra første møde med Skjoldby & Co var det tydeligt, at professionalismen og engagementet var langt mere reelt, end hvad jeg ellers har oplevet. Jeg var ikke på jagt efter en SEO-konsulent til bare lige at fixe lidt småting, men derimod i et langvarigt og strategisk partnerskab med ‘best value for money'.

Som kunde er jeg blevet taget seriøst, og der er transparent i samarbejdet, så jeg altid ved, hvor vi befinder os i projektet. Kommunikationen og dialogen er skarp og målrettet. Den er ligeværdig og på et sprogligt plan, hvor man kan følge med.

Hos jer føles vi ikke bare som endnu en case - men som et projekt, I reelt er interesseret i at gå ind i og skabe mærkbare resultater.

Ida Vig Panvil, marketingansvarlig - Herthadalen.dk

Løsningen

Når vi indgår et samarbejde, starter vi med at udføre den planlagte strategi, men vi tager os også af alle de problemstillinger, som opstår løbende.

I Herthadalens tilfælde har vi bl.a. arbejdet med følgende løsninger.

Tekniske forbedringer


Efter Herthadalen havde lanceret deres helt nye hjemmeside, var der en lang række tekniske aspekter, som skulle korrigeres og dermed forbedres. Første del af arbejdet bestod derfor i at optimere de tekniske dele på hjemmesiden og rette op på de mange back-end fejl, som var blevet lavet af tidligere bureau. Her arbejdede vi bl.a. med rettelse af redirects, håndtering af gamle sider og fjernet unødvendige sider fra indeks for at udnytte crawl-budgettet bedst muligt.

Optimering af landingssider


For at Herthadalen kan blive fundet på de rigtige søgninger, sørgede vi for at optimere landingssiderne herefter. Vi arbejdede med local SEO for at sikre, at folk i området fandt frem til Herthadalen, og derudover havde vi fokus på at strømline alt indhold op imod relevante søgeord indenfor restaurationsbranchen. Vi havde især fokus på de søgeord, som Herthadalen gerne ville øge deres forretning med såsom ‘ud af huset’ og ‘barnedåb’.

Samarbejdet udvides med Google Ads


Samarbejdet med Herthadalen startede som et rent SEO-samarbejde, men efter et stykke tid valgte vi at udvide til også at inkludere Google Ads. Det var en klar anbefaling fra vores side, da det kunne være med til at øge bookingerne, og Herthadalen var heldigvis med på at prøve det af.

Vi valgte at benytte Google Ads op til højtiderne, som f.eks. jul og nytår, hvor vi havde ekstra fokus på Herthadalens muligheder for mad ud af huset. På den måde blev det muligt at vækste forretningen på et af de parametre, de havde ønsket.

Under arbejdet med både SEO og Google Ads har vi opsat tracking med fokus på konverteringer - herunder implementering af call tracking - på hjemmesiden for at se, om de nye tiltag skabte værdi.Paid social kommer med ombord


Herthadalen havde et ønske om at skærpe deres indsats på Facebook og Instagram op til juleperioden for at sikre gæster til deres á la carte restaurant. Derfor var det også helt naturligt for Herthadalen at udvide samarbejdet med paid social for at opnå det samme høje niveau som på deres andre kanaler.

Arbejdet med paid social har været dybdegående og indebar både opsætning af kampagner, tracking og rådgivning. Rådgivningen har bestået af hjælp til bl.a. content - hvad der skulle laves, og hvordan det skulle laves.

Klik på videoen for at høre Ida fra Herthadalen fortælle om samarbejdet.

Joachim Schubert
Det er skønt at samarbejde med en kunde, der tager arbejdet seriøst - og det må man sige, at Herthadalen gør. Ida svarer på mails, tager ansvar for sine opgaver, og når jeg efter en samtale har bedt hende gøre noget for, at vi kan komme videre med arbejdet, overholder hun sine deadlines. Hver gang.

Det er en stor fordel, fordi det giver resultater, men det er også fedt for mig som konsulent, fordi jeg kan bruge tiden på reelt arbejde på kunden frem for hele tiden at følge op og vente på svar. Det har samtidig givet mig mulighed for at lære fra mig til Ida, så hun undervejs kan snakke med og faktisk også varetage små SEO-opgaver.

Herthadalen har opnået enorm vækst på det organiske og den generelle trafik, og det har været virkelig spændende at være en del af den rejse.

Joachim Schubert, SEO konsulent - Skjoldby & co

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke