Tandlægen.dk

Sådan fik Tandlægen.dk tænderne i flere kunder via bedre tracking

Tandlægen.dk er Danmarks største kæde af tandlæger. Succesen ligger i at købe de bedste tandlægeklinikker, styrke professionalisme og forsikre kvalitet og sikkerhed overfor patienterne. De har revolutioneret en ellers traditionel branche, og det har været super spændende at hjælpe dem med at opbygge deres imperium.
0%

flere telefonopkald

0%

flere udfyldte kontaktformularer

0%

flere klik på e-mailadresser

Strategien

Det er ofte en udfordring at spore online annoncering over til reel værdi i en offline forretning. Det er også en udfordring i tandlægebranchen. Netop derfor har vi været ekstra fokuseret på at bygge et datadrevet fundament i vores samarbejde med tandlægen.dk, hvis ambition er at være markedsledende i Danmark. Alt skulle trackes fra starten af.

Endvidere er tandlægebranchen en branche, som ikke kan benytte sig af display remarketing og remarketing for search ads. Det betyder, at vi har skulle skabe væksten på helt traditionelle Google Ads search kampagner.

Løsningen

For hver af de 62 klinikker under tandlægen.dk, har vi opsat sporing af telefonopkald, bookingformular, klik på e-mailadresser samt særlige kampagneformularer.

Derudover har vi koblet alle 62 klinikkers Google My Business profil sammen med Google Ads kontoen. Det betyder, at vi har kunne benytte offline sporing af ”store visits” i Google Ads, som giver vores sporing en ekstra dimension.

Den omfattende sporing har gjort, at vi har kunne optimere search kampagnerne ud fra datadrevet beslutninger og benytte mere automatisering der skaber vækst i Tandlægen.dk.

Casen vandt prisen "Best Local Campaign" til SEMRush Nordic Search Awards.

SEMRush Awards 2019
Sanne Bay, Tandlægen.dk og David Krogstrup fra Skjoldby & Co
“Ved at køre en datadrevet marketingsstrategi, har Skjoldby & Co hjulpet os med at måle en helt konkret ROI på vores kampagner. På den måde kan vi pin pointe helt ned på klinik/locations niveau, hvor vi skal bruge vores marketingskroner på Google, for at få den bedste ROI. Derfor fortsætter vi med at hæve vores budget på Google hver måned – for data viser, det virker.”

Sanne Bay, Marketingchef - Tandlægen.dk

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke