Google Adwords

Få relevante besøgende med Google Annoncering – hurtigt!

Få adwords hjælp nu af certificeret AdWords bureau

Hvad ville det betyde for dig, hvis du var garanteret at de penge du brugte på markedsføring var investeringen værd? Med en optimeret Google Adwords kampagne kan det blive virkelighed i din forretning.

Når en potentiel kunde laver en søgning på Google, er de øverste resultater Google Adwords annoncer. Her kan du også komme til at ligge. Det koster ikke noget at ligge der. Det koster kun noget når en bruger klikker på din annonce. Hvor meget? – Det bestemmer du sådan selv. Du byder nemlig på hvert søgeord, og sætter en maksimal klik pris. På den måde er du sikker på, at du ikke betaler mere, end hvad din varer eller ydelse kan bære. Derudover sørger Google for at fjerne ugyldige kliks.

Vi er et certificeret Google AdWords Bureau, som kan hjælpe dig med at opsætte din AdWords konto og løbende optimere den, så den hele tiden skaber det bedst mulige afkast:

Google Adwords opsætning

Hvis du vil have opsat din Google Adwords konto rigtigt og sikre at dit marketingbudget bliver brugt optimalt og på de søgeord der giver dig omsætning, så lad os opsætte din konto.

Med vores Google Adwords opsætning får du

  • en søgeordsanalyse
  • hjælp og sparring til fastsættelse af budget
  • udarbejdet dine annoncetekster
  • opsat dine Adwords kampagner
  • tjek af konverteringssporing via Google Analytics

Med en korrekt opsat Google annoncering kan du hurtigt måle return on investment (ROI), og efterfølgende optimere dér hvor udbyttet er størst.

Vi kan også hjælpe dig ind i Sverige.

Løbende Google Adwords optimering og overvågning

Du skal være opmærksom på at Google Adwords er en dynamisk annonceplatform som ændrer sig konstant. Ændringer hos konkurrenterne, brugernes adfærd med dine annoncer og periode udsving, kan være med til at gøre dine annoncer mindre relevante i Googles øjne, hvilket i sidste ende gør dem dyrere end nødvendigt. Derfor skal du løbende optimere dine kampagner.

Med vores Google Adwords optimering får du

  • løbende test og optimering af dine kampagner
  • nedlukning af kampager og søgeord der ikke performer
  • oprettelse af nye kampagner og annoncer ved behov
  • konstant overvågning af dit budget

Med en løbende optimering sikrer du dig at dit annoncebudget ikke løber løbsk og at du får maksimal udbytte af det.

 

Premium Certificeret Google AdWords bureau

Certificeret Google AdWords BureauVi er premium certificerede Google AdWords partnere. Det betyder, at vi som AdWords bureau har bestået flere af Googles AdWords eksamener og at vi lever op til de praktiske standarder som Google sætter.

Vi har opnået speciale i søgeannocner, mobile annoncer, display annoncering herunder remarketing samt Google Shopping annoncering.

Helt konkret vil det sige, at vi dagligt arbejder med AdWords for vores kunder, og har den teoretiske og praktiske erfaring, der skal til for at skabe en god rentabel AdWords markedsføring – også for din virksomhed.

 

Få et tilbud på AdWords hjælp

Udfyld formularen her og lad os regne på hvordan vi kan hjælpe dig med at få flere kunder med Google AdWords.