Google Adwords Bureau

Få relevante besøgende med Google Annoncering – hurtigt!

Få adwords hjælp nu af certificeret AdWords bureau

Hvad ville det betyde for dig, hvis du var garanteret, at de penge du brugte på markedsføring var investeringen værd? Med en optimeret Google Adwords kampagne kan det blive virkelighed i din forretning.

Når en potentiel kunde laver en søgning på Google, er de øverste resultater Google Adwords annoncer. Her kan du også komme til at ligge. Det koster ikke noget at ligge der. Det koster kun noget når en bruger klikker på din annonce. Hvor meget? – Det bestemmer du sådan selv. Du byder nemlig på hvert søgeord, og sætter en maksimal klik pris. På den måde er du sikker på, at du ikke betaler mere, end hvad din varer eller ydelse kan bære. Derudover sørger Google for at fjerne ugyldige kliks.

Vi er et certificeret Google AdWords Bureau, som kan hjælpe dig med at opsætte din AdWords konto og løbende optimere den, så den hele tiden skaber det bedst mulige afkast:

Hjælp til Google Adwords opsætning

Hvis du vil have opsat din Google Adwords konto rigtigt og sikre at dit marketingbudget bliver brugt optimalt og på de søgeord der giver dig omsætning, så lad os opsætte din konto.

Med vores Google Adwords opsætning får du

  • en søgeordsanalyse
  • hjælp og sparring til fastsættelse af budget
  • udarbejdet dine annoncetekster
  • opsat dine Adwords kampagner
  • tjek af konverteringssporing via Google Analytics

Med en korrekt opsat Google annoncering kan du hurtigt måle return on investment (ROI), og efterfølgende optimere dér hvor udbyttet er størst.

Vi kan også hjælpe dig ind i Sverige.

Hjælp til Google Adwords optimering og overvågning

Du skal være opmærksom på at Google Adwords er en dynamisk annonceplatform som ændrer sig konstant. Ændringer hos konkurrenterne, brugernes adfærd med dine annoncer og periode udsving, kan være med til at gøre dine annoncer mindre relevante i Googles øjne, hvilket i sidste ende gør dem dyrere end nødvendigt. Derfor skal du løbende optimere dine kampagner.

Med vores Google Adwords optimering får du

  • løbende test og optimering af dine kampagner
  • nedlukning af kampager og søgeord der ikke performer
  • oprettelse af nye kampagner og annoncer ved behov
  • konstant overvågning af dit budget

Med en løbende optimering sikrer du dig at dit annoncebudget ikke løber løbsk og at du får maksimal udbytte af det.

 

AdWords bureau med Google Premier Partner certificering

Certificeret Google AdWords BureauVi er certificerede Google Premier partnere. Det betyder, at vi som AdWords bureau har bestået flere af Googles AdWords eksamener og at vi lever op til de praktiske standarder som Google sætter.

Vi har opnået speciale i søgeannocner, mobile annoncer, display annoncering herunder remarketing samt Google Shopping annoncering.

Helt konkret vil det sige, at vi dagligt arbejder med AdWords for vores kunder, og har den teoretiske og praktiske erfaring, der skal til for at skabe en god rentabel AdWords markedsføring – også for din virksomhed.

 

Det siger kunderne

Lene Mejlvang, indehaver af hairoutlet:

Medarbejderne hos Skjoldby & Co giver lynhurtigt respons og arbejder seriøst, både når der skal ske nye tiltag, og når der opstår problemer. Det har stor betydning at Lars og Co. er seriøse og hurtigt sætter sig ind i problemstillingen, med hurtig tilbagemelding på løsningsforslag.

Jeg ser frem til langvarigt samarbejde, og vil også lige nævne, at Skjoldby & Co er gode til at komme med forslag til nye tiltag, både på Adwords og SEO”
5 / 5 5-stjerner

 

 

Få et tilbud på AdWords hjælp

Udfyld formularen her og lad os regne på hvordan vi kan hjælpe dig med at få flere kunder med Google AdWords.

 

Hvordan lægger vi en god Adwords strategi?

Du kan ikke lave en one-size-fits-all AdWords strategi. Der er kæmpe forskel fra branche til branche og fra virksomhed til virksomhed. Derfor er der 5 punkter som vil have indflydelse på den AdWords strategi vil vil foreslå dig.

 

1. Din virksomhedstype

Det er lidt forskelligt, hvilke muligheder du har på AdWords, afhængigt hvilken type virksomhed du er.

Er du webshop, vil noget af det første vi arbejder med, være Google Shopping. Dette er billedeannoncer, som vises i søgeresultatet sammen med prisen på produktet. Det er en af de mest effektive annonceringsmetoder for webshops.

Som webshop har får vi din omsætning ind i AdWords og vi vil kunne se de enkelte kampagners afkastsgrader. Det betyder, at vi også kan fortælle AdWords, at du ønsker en vis afkastningsgrad, og så kan AdWords selv styre, hvilke budpriser du skal ligge på, for at opnå dette mål.

Endelig vil du som webshop nok have langt flere produkter end for andre typer virksomheder. Og her skal vi vurdere, hvor dybt vi skal gå med disse.

Ønsker flere henvendelser, leads eller bookinger, kan vi ikke bruge Google Shopping men kun traditionelle tekstannoncer. Det vil typisk også være nogle andre og flere konverteringsmål, vi skal arbejde med. Det kan f.eks. være, at vi både skal måle på udfyldte kontaktformularer, klik på e-mail adresser samt opkald via call tracking.

Derudover vil klikpriserne ofte være markant højere, end de er på produkt søgninger. Det er ikke ualmindeligt, at de kan ganges med 5-10 ifht. produkter. Disse overvejelser skal vi have med i strategien.

 

2. Dine ambitioner

En tredje ting vi tager med i strategiovervejelserne er dine ambitioner. Er det dine planer, at du skal være markedsledende inden for en årrække, vil du prøve at finde huller blandt de store – eller du blot være dig selv, men med en fyldt ordrebog.

 

3. Dine potentiale og konkurrenter

Vi skal have vurderet, hvor stort potentiale du har.

Her vil skal du selv starte med at kigge kritisk på dine produkter eller ydelser, og holde det op i mod dine konkurrenters.

Det er vigtig, at du er konkurrencedygtig.

Sidder du i et marked, hvor der er mange andre som laver eller sælger præcis det samme som dig, er du nødt til at kunne differentiere dig. Det kan være på pris, levering eller måske på kvalitet. Og differentiering må ikke bare være noget du siger. Det er vigtigt, at du tydeligt kan vise det over for dine kunder, at de forstår differentieringen og den i øvrigt har en værdi for kunderne.

 

 

4. Dit udgangspunkt

Det har stor betydning for din strategi, om du har solgt dit produkt eller ydelse før. Har du det, ved vi, at din hjemmeside kan konvertere. Du har opnået proof of concept. Og har du annonceret tidligere, ligger du måske inde med data som kan gøre vores arbejde nemmere, så vi ikke skal starte fra bunden.

Starter vi der i mod fra bunden uden data eller viden om din side kan konvertere, vil første del af strategien handle om, at skabe proof of concept.

I dit udgangspunkt kigger vi også på din eksisterende trafik. Får du allerede trafik fra eksisterende kanaler, kan en lavthængende frugt til flere konverteringer være remarketing. Altså annoncering over for dem som tidligere har besøgt dit website eller din webshop.

 

5. Dit tidsperspektiv

Sidst men ikke mindst, skal vi kigge på dit tidsperspektiv. Hvor hurtigt vil du opnå dine ambitioner?

Vil du vækste hurtigt, så aftaler vi måske en periode, hvor vi udarbejder en meget granuleret og detaljeret kampagnestruktur, som rammer så bredt som muligt. Her afsætter vi måske 15-20-50 arbejdstimer alene til opbygning af din konto. Det vil sige en relativ stor opstartsudskrivning. I den efterfølgende periode skal du også afsætte et relativt stort annoncebudget, så vi får så meget data ind som muligt og som vi senere kan optimere ud fra.

Vil du vækste mere kontrolleret, så vil vi bygge dine kampagner op løbende. Her øger vi løbende rammen og annoncebudget i takt med, der kommer flere kampagner. Vi laver hele tiden små eksperimenterer for at finde ud af, hvordan markedet responderer på din annoncering. Og når vi kan se, at annonceringen skaber resultater, optimerer vi og forbedre afkastet. Og sideløbende udvider annonceringen så den rammer bredere eller flere målgrupper.

 

Er du klar til at lægge en vækststrategi for din forretning?

Udfyld formularen herunder, så tager vi en snak over telefonen om dine ambitioner og potentialer.