Skjoldby & Co bliver til Become

Marketingbureauet Become A/S opkøber Skjoldby & Co ApS

Det digitale marketingbureau Become A/S fortsætter med at vækste og udvider nu på Sjælland med opkøbet af det Roskilde-baserede bureau Skjoldby & Co ApS.

Det digitale marketingbureau Become køber det Roskilde-baserede bureau Skjoldby & Co ApS. Med opkøbet får Become 10 nye specialister samt en god base af faste kunder, der fortsat skal have hjælp og rådgivning inden for digital marketing, Google Ads, SEO, sociale medier og meget mere.

Et rigtigt godt match
“Vi er meget glade for at få Skjoldby & Co med på vores hold og byde velkommen til et nyt team af talentfulde marketingspecialister. For mig er det ikke bare et opkøb, men en integration af to virksomheder, hvor kultur og faglighed er et rigtigt godt match”, fortæller Bjarke Bekhøj, direktør og partner i Become.

Opkøbet af Skjoldby & Co sker på baggrund af et gensidigt ønske om at vækste for at skabe et endnu større fagligt fællesskab. Becomes medarbejderstab er nu på 45 ansatte fordelt ud over Aarhus, København, Holstebro og Roskilde.

Med opkøbet får Become tilknyttet et særligt fokus på B2B-markedsføring, som har været primært for Skjoldby.

“Fokus på de lange og komplekse kunderejser, som kendetegner B2B, er et specialeområde, vi selv har dyrket. Skjoldbys team kommer med en viden, der kan supplere den, vi allerede har. Vi glæder os til at lære af hinandens erfaringer og cases – og stå stærkere samlet,” fortæller Bjarke Bekhøj.

Skjoldby bliver partner i Become
Lars Skjoldby, der nu er tidligere direktør for Skjoldby & Co, tror på den nye løsning. Derfor har han også valgt at geninvestere og blive partner i Become, mens han fortsætter som kontorchef i Roskilde.

“At drive virksomhed bliver mere og mere komplekst, og høj konkurrence stiller større krav. Jeg tror på, at vi, ved at blive en del af noget større, kan gøre det bedre for både teamet og vores kunder. Jeg har allerede en tæt relation til Become, så det er et velovervejet valg. Jeg glæder mig til at realisere de ambitioner, vi har sammen”, fortæller Lars Skjoldby.

Det startede for syv år siden
Bjarke Bekhøj og Lars Skjoldby har kendt hinanden i mere end syv år. Fra 2017 til 2021 sad de i en ERFA-gruppe for bureauejere sammen og har siden holdt kontakten. Become har, siden virksomheden blev stiftet, haft en stabil vækst. Det er heller ikke første gang, at Become opkøber et andet bureau. I 2020 købte Become bureauet Socian i Holstebro og i 2022 det Aalborg-baserede bureau SLAX. Direktør Bjarke Bekhøj har fortsat vækstambitioner og udelukker ikke, at der kan komme flere opkøb i fremtiden: “Vi har allerede gang i flere dialoger, og forhåbentligt bliver det ikke sidste gang, vi får tilført ny viden gennem opkøb.”

For yderligere information, kontakt venligst direktør Bjarke Bekhøj på [email protected] eller 52105060

Skjoldby & Co - Digital B2B marketing bureau

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke