Få hjælp til Facebook annoncering – Vi laver effektive kampagner og indholdsproduktioner

Det kommer sikkert ikke som nogen overraskelse for din marketingafdeling: Organisk reach på Facebook daler. Derfor skal du nu lave intelligent og målrettet Facebook annoncering for at nå din målgrupper og skabe salg gennem sociale medier. Og det hjælper vi gerne ambitiøse, digitale virksomheder med.

Hvorfor er Facebook annoncering en interessant marketingkanal?

Omkring 3,5 mio. danskere har en profil på Facebook. 62% af dem, hvilket er  mere end 2 mio danskere, tjekker ind på Facebook mindst én gang om dagen. Knap 25% af danskerne logger hver dag på Facebook mindst to gange i løbet af arbejdstiden. 

Vores massive brug af Facebook gør, at Facebook har store mængder af data, som kan inddele forbrugere i præcise adfærds- og interessegrupper.

Facebook har selvfølgelig også klassiske datapunkter i form af demografi -eksempelvis alder, køn og forhold såvel som uddannelse og arbejde. Og Facebook har geografiske data som bopæl, og hvor man eventuelt har opholdt sig eller rejst til for nylig.

Alle disse datapunkter og grupperinger udvikles konstant. De kan mixes på kryds og tværs til at definere målgrupper, som din virksomhed ønsker at komme i kontakt med.

Du kan også selv definere målgrupper ud fra, hvordan dine eksisterende brugere og kunder interagerer med virksomheden. Det kan fx være dem, der har besøgt bestemte sider på dit website, udført bestemte handlinger på dit website eller dem, som har købt af dig. Dette kaldes retargeting. 

Når vi snakker Facebook og annoncering, er det vigtigt at huske, at det ikke kun drejer sig om Facebook som platform, men også Instagram. 

Det betyder, at Instagram annoncering administreres i Facebooks annonceplatform. Vi har de samme målretningsmetoder, som kan lægges oven på de kreativer, som passer ind i Instagram platformen. 

Med de mange forskellige målgrupper kan du lave målrettet annoncering gennem hele kundens kunderejse:

Facebook annoncering og kunderejse

Du kan tilpasse annoncekreativerne, platformen (Facebook, Instagram, Messenger og Stories) og kampagnerne til hvert stadie. 

Du kan fx køre oplysende videokampagner i starten af kunderejsen, køre lead ads kampagner i midten og case stories via karruseller og kanvas annoncer op til køb.

Med Facebook annoncering behøver du ikke nødvendigvis at være aktiv på dine Facebook og Instagram sider. Annoncerne kører helt adskilt fra, hvad du ellers laver på Facebook og Instagram. 

Hvorfor samarbejde med et Facebook bureau?

Inden for Facebook annoncering kommer der løbende nye kampagne- og annoncemuligheder, nye målretningstyper, nye metrics og nye sporingsmuligheder. 

Mens disse stadig er nyheder, og inden konkurrenterne tager dem i brug, kan man ofte vinde ekstra synlighed til billigere omkostninger. 

Men der sker også ændringer i systemerne, der gør det nemmere at bruge flere penge, mens det kan blive sværere at spotte, hvornår du bruger for mange.  

Det sker også, at Facebook fjerner målretninger eller på anden måde ændrer i deres systemer, og det kan have indflydelse på dine kampagner og målsætninger. 

Derudover er hele Facebook algoritmen dynamisk. Det betyder, at du ikke bare kan sætte en kampagne live og derefter lade den leve sit eget liv. 

Kampagnens performance afhænger af, hvordan målgruppen tager imod den og interagerer med den. Denne adfærd kan være til gavn for kampagnen i starten, men kan sagtens ændre sig over tid. 

Måske er budskabet ikke længere interessant. Måske er målgruppen udtømt. 

Derfor kræver Facebook annoncering, at du løbende holder dig opdateret på, hvad der sker af nye ting på platformen, hvilken indflydelse dette har på dine kampagner og budskaber, og hvordan du optimerer kampagnerne baseret på målgruppernes adfærd. 

Det kræver specialist-ressourcer i din marketingafdeling. 

Når du vælger at samarbejde med et bureau som Skjoldby&Co, kan nogle eller alle disse roller outsources. Dermed sikrer du dig, at din Facebook markedsføring altid er cutting edge. 

Derudover adskiller vi os fra andre Facebook bureauer. Vi kommer ud til din virksomhed og udfører nogle af disse opgaver. Det giver os en meget bedre forståelse for din virksomhed, jeres produkt og jeres marked. Samtidig får du en meget bedre forståelse for vores arbejde og de muligheder, der ligger i Facebook Annoncering. 

Som klicheen lyder: 1+1=3.

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Skjoldby & Co © 2013-2022 - Vi forbinder vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke