Kreativt og visuelt indhold til sociale medier

Indrøm det. Du får ikke lavet kreativt og visuelt indhold, som driver resultater. Enten er det for statisk, eller også har du for lidt af det, og får kun skiftet det hver 3. til 6. måned. Derfor fejler din annoncering, hvad enten du kører den på  LinkedIn, Meta eller YouTube.
Vi hjælper vores kunder med at udarbejde det kreative indhold, som skaber resultater. I nogle tilfælde står vi for den fulde produktion, og i andre tilfælde benytter vi eksisterende materiale. Se et udklip af de indholdsformer vi typisk bruger:

Storytelling

Dine værdier og dine formål kan sættes sammen til en god historie. Og gode historier skaber relationer til dine kunder. Udnyt formatet storytelling både i din annoncering og på dit website. 

Branded content

Branded content handler om at skabe stærke, følelsesladede historier, hvor produktet spiller en afgørende rolle, men uden at det føles som en direkte reklame. I stedet for blot at vise et produkt, tager det dig med på en rejse, hvor du mærker betydningen af produktet i virkelige situationer. Det er indhold, der ikke bare informerer, men også berører og inspirerer.

Casestories

Social proof er en af de mest effektive virkemidler, når du skal overbevise en beslutningstager. Til det kan du bruge casestories. Casestories kan både bruges i top funnel til at skabe opmærksomhed om pains og gains, såvel som i dit retargeting audience, hvor du skal skabe tillid og troværdighed. 

Showcase af produktet

Formålet med at vise produktet, er at give beslutningstagerne større indsigt i, hvad netop jeres produkt kan. Beslutningstageren bliver bedre i stand til at bedømme jeres løsning. Det er oplagt til både SAAS virksomheder og produktionsvirksomheder.

Interviewsnippets

Formålet med at bruge interviewsnippets som en del af dine kreativer, er at vise din ekspertise og erfaring. De er samtidig super nemme at producere, og kræver ikke et større videosetup.

Testimonials

Det er ikke altid muligt, at få ens kunder til at stille op til en video-casestory. Testimonials og skriftlige udtalelser nemmere at få fat i. Dem kan vi bruge som grafiske elementer, såvel som små videosekvenser og animationer. 

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke