Webinar:

Sådan laver du en full funnel strategi med annoncering på sociale medier

Betingelserne for annoncering på Sociale Medier har ændret sig markant gennem det seneste år. Med de forskellige privacy tiltag, har diverse Sociale Medier ikke længere de samme mængder data, som tidligere, til at optimere mod konverteringsmål.

Derfor er du nødt til at være kreativ, og bygge din egen funnel i din betalte annoncering. Du skal skabe behov eller interesse. Du skal modne de potentielle kunder. Og til sidst skal du have dem til at købe. Det er en full funnel strategi – simplificeret.

På dette webinar viser Victor dig, hvordan du laver dit eget full funnel setup, og hvordan du her i gennem skaber kunderejser og målgrupper, der bliver optimeret mod køb.

Målgruppe:

På webinaret tager vi udgangspunkt i ehandel, men du vil også kunne bruge det strategiske, hvis du har brug for bookninger eller andre typer henvendelser i enten B2B eller B2C.

Vi forestiller os, at du er webshopejer, marketingchef, ecommerce manager eller marketing manager.

Victor Barsøe

Oplægsholder:

Victor Barsøe

Victor har det kommercielle ansvar for Skjoldby & Cos paid social kunder. Han hjælper med at skrue de rigtige aftaler sammen, lægge strategier for annoncering på sociale medier samt lave kampagneopsætninger og de løbende optimeringer.

Vært:

Lars Skjoldby

Lars Skjoldby har arbejdet professionelt med internettet siden udgangen af 90’erne og har drevet virksomhed online siden årtusindskiftet. I dag driver han online marketing bureauet Skjoldby & Co, som hjælper danske CMO’s,
e-commerce managers og marketingansvarlige, med at skabe vækst med SEO, Google Ads og Paid Social.

Webinaret er afholdt, men du kan se det her:


Få adgang til nogle super fede casestories og inspirerende webinars.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få flere digital marketing-tips, kundecases og så giver vi selvfølgelig,
besked når vi holder nye nye spændende webinarerer.

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke