Webinar:

Kend din kundetype og undgå at ramme forbi din målgruppe

Du investerer sikkert allerede i online kommunikation. Enten i dit indhold på websitet, i SEO, og/eller i online annoncering. Du køber måske også eksterne partnere til at hjælpe dig.

Hvis de investeringer, du gør dig, skal give dig et godt afkast, skal du (og dine partnere) kende din kundetype. Og I skal vide, hvordan I kommunikerer til dem.

Kommunikerer I til alle, rammer I ingen.

I dette webinar får vi besøg af Sanne Dollerup fra Institut for Kundetyper, som vil forklare, hvad kundesegmenteringsværktøjet Emotionelle Kundetyper® går ud på, og hvorfor det er vigtigt, at du kender din kundetype.

Med dette værktøj kommer du et spadestik dybere demografisk segmentering, og du vil kunne sætte emotionelle præferencer på dine buyer personaer og ideal customer profiles.

Derudover vil Lars fortælle om, hvordan vi bruger værktøjet i Skjoldby & Co til både SEO-tekster og til annoncering.

Målgruppe:

Webinaret er for dig, som arbejder med jeres hjemmeside enten på strategisk eller eksekverende niveau. Du kan sikkert se dig selv i en af disse titler:

  • Marketingchef / CMO
  • E-commerce manager
  • Marketingmanager
  • Marketingkoordinator
  • PR- og kommunikationsmedarbejder

Oplægsholder:

Sanne Dollerup

Sanne er partner i Institut for Kundetyper, er kandidat i kommunikation og forsker i strategisk markedsføring. Hendes forskning omhandler, hvordan man bevidst kan koble kunders positive følelser til et konkret produkt/mærke og dermed skabe loyale kunder og vækst. Hun har i den forbindelse studeret den nyeste og mest effektive viden indenfor markedsføring, kommunikation, psykologi og hjerneforskning og formidler netop denne viden.

 

Vært:

Lars Skjoldby

Lars Skjoldby har arbejdet professionelt med internettet siden udgangen af 90’erne og har drevet virksomhed online siden årtusindskiftet. I dag driver han online marketing bureauet Skjoldby & Co, som hjælper danske CMO’s,
e-commerce managers og marketingansvarlige, med at skabe vækst med SEO, Google Ads og Paid Social.

Webinaret er afholdt, men du kan se det her:


Få adgang til nogle super fede casestories og inspirerende webinars.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få flere digital marketing-tips, kundecases og så giver vi selvfølgelig,
besked når vi holder nye nye spændende webinarerer.

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke