Webinar migreringer

20 læringer fra +10 migreringer og website-relanceringer

20 læringer fra +10 migreringer og website-relanceringer

Du har måske hørt, at når jeres hjemmeside eller webshop skal ændres, redesignes, relanceres eller skifte platform, er SEO-opgaven at sikre korrekte 301 redirects. Det ER selvfølgelig en vigtig opgave.

Men der er mange andre beslutninger, som kan have katastrofal betydning for jeres SEO og dermed jeres placeringer i Google.

Gennem de sidste par år, har Skjoldby & Co hjulpet over 10 virksomheder igennem migreringer, og også samlet op når virksomheden eller webbureauet har taget forkerte beslutninger.

I dette oplæg præsenterer Lars 20 læringer, som vi har gjort os gennem disse migreringer.

Vi kommer blandt andet omkring planlægning og kommunikation, samt mere tekniske læringer inden for JavaScript, Mobile First Index, content pruning og selvfølgelig redirects.

 

Målgruppe:

Webinaret er for dig som arbejder med din virksomheds hjemmeside eller webshop. Du kan måske se dig selv i en af disse titler:

  • Marketingchef, marketing manager eller marketingansvarlig
  • Webudvikler eller webdesigner
  • Ejerleder

 

 

Oplægsholder:

Lars Skjoldby

Lars Skjoldby har arbejdet professionelt med internettet siden udgangen af 90’erne og har drevet virksomhed online siden årtusindskiftet. I dag driver han online marketing bureauet Skjoldby & Co, som hjælper danske virksomheder med at komme til tops i Google.

Webinaret er afholdt men...

Udfyld formularen og få tilsendt optagelsen på email.

 
 
Medlem af FDIH

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke