Webinar:

Få struktur på din LinkedIn annoncering og gør klar til skalering

Bruger du penge på LinkedIn annoncering, men oplever du skuffende resultater? Ser du at din annoncefrekvens stiger mens engagementet daler? Er du måske i tvivl, om du har lagt den rigtige annonceringsstrategi på LinkedIn?

Som CMO eller marketingansvarlig i en B2B-virksomhed har du ikke råd til at spilde tid og penge på LinkedIn-annoncering, der ikke fungerer.

Det er på tide at tage kontrol over dine annoncer og budskaber, og netop dét hjælper vi med på dette webinar.

På webinaret viser vi bl.a., hvordan vi strukturerer vores annonceopsætning, opretter målrettede og relevante annoncer, opbygger effektive målgrupper og producere indhold, der resonerer med din målgruppe. Du vil også få praktiske tips og tricks, som du kan implementere lige med det samme og se resultaterne inden for kort tid.

Se med live tirsdag den 19. september – så har du også mulighed for at stille spørgsmål undervejs i oplægget. Hvis du ikke kan være med på dagen, så tilmeld dig alligevel og vi sender dig en optagelse af webinaret bagefter.

Målgruppe:

Webinaret er for dig, som arbejder i en B2B virksomhed og har enten på et strategisk eller eksekverende niveau. Du kan sikkert se dig selv i en af disse titler:

  • Marketingchef / CMO
  • Marketing Manager
  • Marketingkoordinator
  • Content Marketing Manager

Mathias Skov Jensen

Oplægsholder:

Mathias Skov Jensen

Mathias Skov Jensen arbejder til daglig med kundekommunikation, markeds- og konkurrentanalyser, strategiudvikling, branding, opstilling og eksekvering af annoncer på sociale medier samt resultatmålinger og -rapportering.

Vært:

Lars Skjoldby

Lars Skjoldby har arbejdet professionelt med internettet siden udgangen af 90’erne og har drevet virksomhed online siden årtusindskiftet. I dag driver han online marketing bureauet Skjoldby & Co, som hjælper danske CMO’s,
e-commerce managers og marketingansvarlige, med at skabe vækst med SEO, Google Ads og Paid Social.

Webinaret er afholdt, men du kan se det her:


Få adgang til nogle super fede casestories og inspirerende webinars.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få flere digital marketing-tips, kundecases og så giver vi selvfølgelig,
besked når vi holder nye nye spændende webinarerer.

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke