SEO Business Case

Sådan sætter du værdi på søgeord og laver en SEO-business case

Sådan sætter du værdi på søgeord og laver en SEO-business case

Torsdag den 09-12-2021 kl. 13:00-14:00

Du ved det måske ikke. Men du har selv dataen og du har faktisk også værktøjerne lige ved hånden til at lave en SEO business case, som kan overbevise din chef eller din leder om, at du skal have budget og ressourcer til at investere i SEO.

I dette oplæg vil Lars Skjoldby vise, hvordan vi med hjælp af Google Sheets, finder seks- og syvcifret omsætningspotentialer for vores kunder, som kan udnyttes gennem SEO.

Du får både et indblik i, hvilke datakilder og hvilke formler du skal bruge, for at lave business casen. Og endelig viser Lars også hvordan du automatisk opdaterer dine data, så du altid har et opdateret potentialeoverblik, så du løbende kan prioritere dit SEO-arbejde.

 

Målgruppe:

Webinaret er for dig som arbejder med jeres SEO eller digitale marketing, refererer til en leder eller måske er du selv leder. Du kan måske se dig selv i en af disse titler:

  • Inhouse SEO specialist
  • E-commerce manager
  • Marketingchef

Oplægsholder:

Lars Skjoldby

Lars Skjoldby har arbejdet professionelt med internettet siden udgangen af 90’erne og har drevet virksomhed online siden årtusindskiftet. I dag driver han online marketing bureauet Skjoldby & Co, som hjælper danske virksomheder med at komme til tops i Google.

Tilmeld dig nu

Vi sender efterfølgende webinaret ud til alle tilmeldte.

Skjoldby & Co © 2013-2020 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke