Webinar:

Få flere leads og engagér dine kunder med gamification

Salgs- og marketingfolk er altid på udkig efter nye og innovative måder at engagere kunderne og øge salget på. En tendens, der er ved at blive mere og mere populær, er gamification, dvs. at anvende spilmekanikker i andre sammenhænge end spil. Gamification er blevet et populært markedsføringsværktøj i de seneste år, og det er der en god grund til – det virker!

Gamification er en fantastisk måde at skabe salg og engagere dine kunder på. Ved at tilføje spilelementer til din markedsføringsstrategi kan du skabe en mere interaktiv oplevelse, der motiverer folk til at deltage.

På dette webinar vil vi se på af de bedste metoder til at implementere gamification i din marketingstrategi og belyse konkrete cases. Så uanset om du er en erfaren marketingmedarbejder eller lige er begyndt, så kan du deltage i webinaret og lære mere om gamification!

Målgruppe:

På webinaret tager vi udgangspunkt i ehandel, men du vil også kunne bruge det strategiske, hvis du har brug for bookninger eller andre typer henvendelser i enten B2B eller B2C.

Victor Barsøe

Oplægsholder:

Victor Barsøe

Victor har det kommercielle ansvar for Skjoldby & Cos paid social kunder. Han hjælper med at skrue de rigtige aftaler sammen, lægge strategier for annoncering på sociale medier samt lave kampagneopsætninger og de løbende optimeringer.

Vært:

Lars Skjoldby

Lars Skjoldby har arbejdet professionelt med internettet siden udgangen af 90’erne og har drevet virksomhed online siden årtusindskiftet. I dag driver han online marketing bureauet Skjoldby & Co, som hjælper danske CMO’s,
e-commerce managers og marketingansvarlige, med at skabe vækst med SEO, Google Ads og Paid Social.

Webinaret er afholdt, men du kan se det her:


Få adgang til nogle super fede casestories og inspirerende webinars.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få flere digital marketing-tips, kundecases og så giver vi selvfølgelig,
besked når vi holder nye nye spændende webinarerer.

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke