Få hjælp til paid social og social media marketing og udnyt dit budget bedre

Kæmper du med at finde en mærkbar effekt af jeres paid social kampagner? Eller er du i tvivl, om du er på de rigtige medier (som f.eks. Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok, Snapchat eller LinkedIn)?
Få hjælp til paid social og social media marketing. Vi hjælper danske virksomheder med strategi, kunderejser, kampagneplaner og eksekvering.

Vi arbejder med Paid Social på:

Facebook

 Facebook er stadig det mest benyttede sociale medie i den vestlige verden, men det er svært at brænde igennem organisk.

Med Facebook annoncering kan du meget præcist ramme både et købestærkt B2C-segment såvel som B2B-segmenter.

Instagram

Instagram er et stærkt medie til at nå ud til din målgruppe og til at skabe eller styrke dit brand visuelt.

Instagram har Facebooks annoncemotor i ryggen, som gør, at du kan kombinere data fra Facebook og Instagram med Instagrams kreative og visuelle muligheder.

LinkedIn

Virksomheder har altid haft det svært på LinkedIn, da det ofte er personer, som brugerne følger og interagerer med.

Med LinkedIn annoncering kan du ramme målgrupper baseret på industri, virksomhedstørrelser, titler eller anden virksomhedsorienteret demografi.

Snapchat

Snapchat er særligt velegnet til at styrke dit brand og dine produkter visuelt, så du kan ramme din målgruppe på en anden måde end på fx Facebook.

Annonceuniverset er en fullscreen oplevelse, der fordyber forbrugerne og inspirerer til handling, og mediet bliver derfor i højere grad også relevant for e-commerce virksomheder.

TikTok

TikTok har i flere år været det hurtigst voksende sociale medie, og dets videobaserede content tiltaler i høj grad forbrugerne.

Med TikTok annoncering kan du vha. den meget velfungerende algoritme finde frem til relevante brugere – tilmed til lave priser, da mange virksomheder endnu ikke udnytter TikToks potentiale.

Pinterest

Pinterest er et inspirationsmedie, og hvis din virksomhed vil være top of mind, når kunden er i købsfasen, er det et fantastisk medie.

Søgeordene på Pinterest er unikke ift. andre medier, da du kan skabe synergi med din Google Ads annoncering og udnytte dine andre indsatser for at ramme din målgruppe endnu bedre.

Paid Social trumfer organisk social

Hvis du er på sociale medier for at skabe konverteringer, trumfer betalt annoncering som oftest den organiske. Og det gælder uanset, om det er de bløde konverteringer, som tilmeldinger til nyhedsbreve, eller de lidt hårdere konverteringer, som forespørgsler eller salg. 

Årsagen er ganske enkelt, at du kan målrette annoncer ud fra data. 

Data kan f.eks. komme fra brugernes geografiske og demografiske data, eller det kan være mere interessebaserede data, som medierne har indsamlet om brugerne gennem tiden.

Data kan også komme fra en adfærd på dit website. Det kan være et besøg på en bestemt landingsside, eller det kan være, at brugeren har udført en bestemt handling. Måske har brugeren forladt siden uden at købe noget. Eller måske har brugeren rent faktisk lagt en vare i kurven, men er alligevel endt med ikke at købe noget. 

 

Data kan naturligvis også komme fra din virksomhedsside eller -profil på sociale medier. Vi kan f.eks. målrette meget bredt mod alle dem, som følger din side, eller vi kan målrette meget specifikt mod dem, som har set 25% af en bestemt video. 

Mulighederne er mange. 

Nøglen i at bruge data ligger blandt andet i at inkludere og ekskludere forskellige målgrupper og i at bruge de rigtige kampagnemålsætninger i forhold til dine data. På den måde kan du føre brugerne gennem en funnel og få dem, det er relevant for, til at udføre den handling, du ønsker. 

Det kræver både et strategisk overblik og den tekniske indsigt i platformenes muligheder at få det maksimale udbytte. 

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Book et gratis afklaringsmøde

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke