Få flere varme leads
i din B2B virksomhed

Du oplever, at det er svært at nå ud til potentielle kunder og overbevise dem om at købe.
Pipelinen er enten tom eller fyldt med irrelevante leads, og udsigten til salg er lang.
Men sådan behøver det ikke at være. Hør her, hvordan vi kan ændre det.

Hvorfor Skjoldby & Co?

Hos Skjoldby & Co møder du 10 specialister med solid erfaring og viden indenfor forskellige discipliner af B2B marketing. Faktisk har vi over 12 års erfaring indenfor digital marketing. Og den erfaring er din garanti for et værdiskabende og trygt samarbejde.

Vi er et ambitiøst B2B marketingbureau, som brænder for at give vores kunder nye kunder. Derfor har vi fokus på at skaffe nye leads. Men vi ved godt, at et lead ikke bare er et lead. Vi skaffer dig varme leads – og er de kolde, hjælper vi med at varme dem op over tid.

Efter hvert kvartal rater vores kunder vores forretningsforståelse og proaktivitet ud fra skalaen 0-5 samt Net Promoter Score (bagudrettet). Her kan du se vores rating:

Vi kan hjælpe med

Strategi og rådgivning

Mange af vores kunder arbejder selv med marketing til hverdag, og de ved allerede en hel del om markedsføring. Men de mangler sommetider specialistviden til at tage deres marketing til næste niveau. Og her kan en rådgivningsaftale være det rette valg.

I en rådgivningsaftale bliver vi en integreret del af dit team, og vi fungerer som en højre hånd i marketingafdelingen.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at udvikle en skræddersyet strategi, og vi giver dig løbende rådgivning, mens det er dig, der står for eksekvering af opgaverne.

Denne samarbejdsform sikrer, at du får gavn af vores ekspertise og samtidig selv løser opgaver.

Eksekvering

Når du indgår et samarbejde med os, hvor vi skal eksekvere, er vi ikke bare opgaveløsere. Vores største værdi ligger i at kunne lave en skræddersyet strategi, og derfor tager vi altid den del med i vores samarbejder, hvor vi også er den eksekverende del.

Vores team tager ansvar for udførelsen af din marketing og sikrer, at hver kampagne og aktivitet er i tråd med den fastlagte strategi.

Vi afholder faste statusmøder og gennemgår vores resultater, så du altid ved, hvor vi er ift. målsætningerne.

Denne tilgang sikrer en grundig og målrettet eksekvering, hvor vi håndterer det tunge løft, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Virksomheder vi har skabt resultater for

Kundecases

Gennem de sidste 12 år har vi hjulpet over 700 virksomheder. Læs nogle af vores kundecases:

Michelle Korte d'Artibale

Michelle Korte d’Artibale
Digital Marketing Specialist

DBI

“Jeg synes, at I gør det rigtig godt, og som I ved, sætter jeg stor pris på jeres input, sparring, undren og forslag. Det, at I ikke bare er eksekverende, men også rådgiver på tværs af jeres fagområder, er ret unikt. Det er et fedt samarbejde. Tak for det og for jer!”

Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut er førende inden for brand- og sikkerhedsuddannelser. 
Læs her, hvordan vi sammen med DBI, skaber en rentabel markedsføring på tværs af kanaler.

Dorthe Hietala
Chief Marketing Officer

Pipol

Gennem samarbejdet er vi blevet mødt af yderst kompetente specialister, som har hjulpet os både med rådgivning og eksekvering. Vi oplever gode resultater i det digitale arbejde uden at gå på kompromis med ordentligheden, og det er meget vigtigt for os.”

Når de forkerte leads ender i pipelinen, støjer de i hele organisationen. Læs hvordan vi hjalp Pipol med at skære 75% af deres  irellevante leads væk, og øge antallet af internationale salgskvalificerede leads med 328%.

Mød vores specialister

Hos Skjoldby & Co kan vi varetage alle elementer i din markedsføring. Det skyldes, at vores specialister hver dag sidder med hvert sit område inden for markedsføring og dygtiggør sig i netop det. Samtidig arbejder vi tæt sammen og ved, hvordan vi bedst skaber synergier på kryds og tværs af de forskellige kanaler. Og det er netop dét, der er med til at skabe de bedste resultater for dig.

Indhold vores kunder finder interessant

Webinar:

5 aktuelle udfordringer du har i B2B marketing, og hvordan du løser dem

Som marketingansvarlig i en B2B-virksomhed kan du nok genkende, at det er svært at nå ud til potentielle kunder og overbevise dem om at købe. Du oplever måske, at gamle B2B-marketing taktikker ikke er så effektive længere. På dette webinar lærer du om de fem største udfordringer, vi ser i B2B-marketing lige nu – og vigtigst af alt, hvordan du kan løse dem.

Webinar:

Få struktur på din LinkedIn annoncering og gør klar til skalering

Bruger du penge på LinkedIn annoncering, men oplever du skuffende resultater? Ser du at din annoncefrekvens stiger mens engagementet daler? Er du måske i tvivl, om du har lagt den rigtige annonceringsstrategi på LinkedIn? Det er på tide at tage kontrol over dine annoncer og budskaber, og netop dét hjælper vi med på dette webinar.

Podcast-episoder:

50 - Få bedre og mere tilfredse kunder med Account Based Marketing

49 - 5 aktuelle udfordringer du har i B2B marketing og hvordan du løser dem

48 - Google Ads for B2B: Sådan bruger du de forskellige kampagneformer

47 - Et år med AI i marketing: Her er, hvad vi har lært

46 - Undgå at jeres redesign eller hjemmesideprojekt bliver en trafikal katastrofe

45 - Google hæver priserne på annonceauktioner: Hvorfor?

Skjoldby & Co © 2013-2022 - Vi forbinder vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke