SEO Analyse – Få et grundigt 360° SEO-tjek og opdag potentialerne

En SEO-analyse er en grundig situationsanalyse, som belyser forskellige vinkler af din nuværende situation i søgemaskinerne, og hvorfor du ligger, som du gør. Den er grundlaget for den SEO-plan og det SEO-arbejde, vi efterfølgende skal lave sammen med dig, men fordi situationen ændrer sig, skal dele af analyserne også genbesøges i det løbende SEO-arbejde.

Vi laver en grundig SEO-analyse og du får en brugbar SEO-rapport

En SEO-analyse er meget mere end at køre dit website igennem et SEO-værktøj.
Du har behov for et helhedsbillede, som du kan lægge strategi, budgetter og målsætninger ud fra.

Søgeordsanalyse

Formålet med SEO er at blive fundet gennem søgninger. Derfor skal en SEO-analyse også tage stilling til, hvilke søgeord du vil findes på. 

Vi laver flere forskellige søgeordsanalyser, og gennem eksisterende data kan vi beregne, hvor meget omsætning eller hvor mange leads SEO-arbejdet potentielt kan give.

Teknisk SEO-analyse

Den tekniske SEO-analyse skal blandt andet belyse udfordringer med rendering af JavaScript, HTML, Schema, mobile first, indekseringsbarrierer og hastighed.

Din tekniske platform kan både være en klods om benet, såvel som det kan øge din synlighed i søgemaskinerne.   

 

Onpage-analyse

Onpage SEO-analysen giver et helhedsbillede af kvaliteten på dit indhold. 

Vi kigger på, om indholdet er optimeret i forhold til dine vigtigeste søgeord, om du bliver fundet på det, om det giver den rette mængde klik, og om det leder til konverteringer.

Link-analyse

Linkanalysen vil vise, hvordan du har arbejdet med linkbuilding tidligere, om der skal ryddes op, og hvor meget energi der skal lægges i at skaffe nye links.

Vi analyserer også din interne linkstruktur for at se, om du får den optimale linkværdi fordelt til dine vigtigste sider. 

E-A-T vurdering

For at få og opretholde gode placeringer på Google skal du have og vise Ekspertise, Autoritet og Troværdighed. 

Vi vurderer både de interne faktorer så som kvaliteten af dit indhold, såvel som de eksterne faktorer i form af omtaler og links. 

Konkurrentanalyse

I alle de foregående analyser, indgår også konkurrentanalyse. Vi kigger altså på dine konkurrenters søgeord, onpage, teknik, links og vurderer deres ekspertise, autoritet og troværdighed. 

Det giver os indblik i, hvor meget energi konkurrenterne bruger, og om det giver mening at bruge flere, færre eller tilsvarende ressourcer.

En SEO-analyse sikrer retning i dit SEO-arbejde

Vi kender til de forskellige afhængigheder, der kan ligge i de enkelte SEO-opgaver og -projekter. 

Vi ved hvilken impact de fejl og mangler, såvel som potentialer kan give dig. 

Det betyder, at vi hjælper dig med at prioritere SEO-opgaverne. SEO-analysen dig simpelthen en retning i dit SEO-arbejde, hvad enten du selv løber videre med de opgaverne, arbejder videre med andre partnere eller laver et samarbejde med os for løbende SEO-arbejde.

Har du allerede nu et eksisterende samarbejde med et bureau, kan du bruge en SEO analyse fra os som en second opinion. Det er ikke for, at vi skal pege fingre af andres arbejde. Vi prioriterer alle forskelligt. 

Men at få nogle andre øjne på, samt bruge nogle andre tilgange og arbejdsmetoder, kan være givtigt, og kaste lys over ting, andre ikke har tænkt over. 

Eksempel på SEO Analyse og Projektplan

Pas på disse faldgruber med SEO-analyser og SEO-rapporter

Teknisk SEO Analyse

Behovet for løbende analyse

 En SEO-rapport vil ofte være forældet, før første afsnit er skrevet færdigt.

Og når du går i gang med eksekvering og udbedre fejl og mangler, er der ofte behov for at genanalysere nogle af områderne. Den løbende iteration bliver til nye projekter og SEO-opgaver.

Lad os beskrive nogle eksempler:

  • Når du har implementeret nogle af vores tekniske anbefalinger, skal vi analysere disse områder igen og undersøge, om det har givet anledning til andre udfordringer eller nye potentialer. 
  • Når vi udgiver nye landingssider, analyserer vi løbende på dem for at forbedre synlighed, klikrater og konverteringer. 
  • Jo mere du arbejder med SEO, des mere data får du om dit website. Disse data udvikler sig konstant, og det giver anledning til nye SEO-projekter.

Manglende ressourcer til implementering

Et slag på tasken, så er halvdelen af de SEO-analyser vi har udarbejdet, endt som et skuffedokument eller glemt i indbakken. 

Det skyldes oftest mangel på interne ressourcer, kompetencer eller ejerskab over de SEO-projekter, analysen kaster af sig. 

Det er spild af jeres tid. Det er spild af jeres penge. Og det er ikke særlig tilfredsstillende – hverken for dig eller for os.

Så inden du køber en SEO-analyse af os, så sørg for at du har budget til at udbedre fejl og mangler efterfølgende. Efter SEO-analysen kan vi godt hjælpe med at prioritere dit budget og sikre, at du bruger pengene rigtigt. 

SEO analyse budget og pris

Skal vi hjælpe jeres salg- og marketingteam?

Lad os hjælpe jer med at bringe specialistkompetencer og ressourcer til jeres salg- og marketingteam,
så vi i fællesskab kan få sat fart på jeres online markedsføring.

Kontakt os for samarbejde

Skjoldby & Co © 2013-2022 - Vi connecter vores kunder med nye kunder gennem digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke