SEO Bureau

Du er på udkig efter et nyt SEO-bureau, som kan give dig bedre organiske resultater i søgemaskinerne og deraf mere omsætning i din virksomhed. Men lige nu er du sikkert i tvivl om, hvem du skal vælge.

Det kan vi godt forstå, for der er mange SEO-bureauer budet, og mange ligner hinanden.

Vi arbejder med nogle af de samme temaer (som du kan se i videoen til højre), men vi skiller os også ud på en række punkter, som vi fortælle mere om her komme i dybden med herunder.


Vi prioriterer en fysisk tilstedeværelse meget højt i vores samarbejder. Det betyder, at vi gerne vil udføre en del af arbejdet hos jer. Det kunne f.eks. være 2, 3, 4, 5 eller flere dage om måneden, hvor vi sidder hos jer.
Det giver jer blandt andet følgende fordele:

 • Vi forankrer vores digitale viden i jeres organisation, i stedet for den primært er hos jeres bureau.
 • Vi opkvalificerer jeres medarbejdere til at forstå, hvad der er af muligheder med digital marketing.
 • Jeres medarbejdere får en langt dybere indsigt i de opgaver der skal udføres. Hvordan og hvorfor.
 • Jeres medarbejdere får en forståelse af opgaveprioriteringen (Biggest Gain First).
 • Jeres medarbejdere lærer hvorfor opgaverne skal udføres i en bestemt rækkefølge.

I vil altså opleve en langt bedre samarbejde med en meget hurtigere kommunikation med minimal risiko for misforståelser.
Men det er ikke kun jer der har fordele:

 • Vi lærer, hvordan kulturen internt i jeres virksomhed.
 • Vi lærer, hvordan snakker I til og om jeres kunder.
 • Vi lærer, hvad det er for produkter eller ydelser, vi skal markedsføre for jer.
 • Vi lærer jer meget bedre og meget hurtigere at kende.
 • Vi fanger jeres digitale udfordringer også udover de områder, vi sidder med

I det hele taget kan vores medarbejdere tage et markant højere ejerskab på opgaven end hvis de kun udførte opgaverne hos os, og det giver dem en højere arbejdsglæde

Vi ser desværre en del af den danske SEO branche, være ligeglade med Googles retningslinjer. Det er f.eks. ret almindeligt at de bruger link schemes og andre lyssky metoder, til at få deres kunder til at rangere højt.

Vi har gjort op med den slags metoder, og bruger alene SEO-metoder, som overholder Googles retningslinjer og anbefalinger. Det betyder blandt andet, at du ikke kan købe links i stykpriser hos os.

I stedet tilbyder vi, at skabe relevant indhold til jer, som kan skaffe de omtaler og links, som er nødvendige for at få bedre placeringer. Det er metoder, som vi selv har brugt, til at få vores eget website i toppen af Google søgeord som “SEO”, “Søgemaskineroptimering” såvel som “AdWords Bureau”.

SEO bureau“Jeg har brugt Skjoldby & Co siden begyndelsen af mit firmas levetid. SEO er vægtet højt i min forretning og Skjoldby & Co er det SEO bureau der har indfriet mine forventninger til UG. De har altid en god ide, og er hjælpesomme med at finde på kreative måder at komme ud til forbrugeren og er en rigtig god sparringspartner i det daglige. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.”

Mike B. Stage,
CEO

5 / 5 5-stjerner


“Vi er meget tilfredse med Skjoldby & Co, som har leveret et virkelig professionelt stykke arbejde, som alle har kunne tage og bruge aktivt fra dag ét.

Strategien og handlingsplanen er blevet obligatorisk læsning i vores marketingafdelinger.”

Læs hele casen her.

Anna-Sofie Plougmand,
Marketing & Business Development Manager

5 / 5 5-stjerner“Ud over de gode råd til hvordan vi selv kan forbedre vores hjemmeside – størstedelen med udgangspunkt i SEO – har Skjoldby & Co. samtidigt løbende arbejdet med linkbuilding, teknisk SEO mv. for os. Det har samlet resulteret i, at vi i dag har langt bedre placeringer på rigtig mange vigtige søgeord i Google.”
Læs hele casen her.

Pernille Gregersen,
Marketing Manager

5 / 5 5-stjerner


Hos Skjoldby & Co arbejder vi altid ud fra samme filosofi. En filosofi som ikke ses så ofte:

”Hvad ville vi gøre, hvis det var vores forretning og vi skulle bryde igennem konkurrencen og skabe værdi hurtigst muligt?”

Dette spørgsmål danner rammen for en seriøs og professionel anbefaling, som vi kan arbejde målrettet ud fra.

Sådan er vores SEO-metode:

#1. Analysefasen

Som indledning på vores samarbejde starter vi med analysefasen. Det er vores unikke SEO-plan, hvor vi sigter efter en erklæret målsætning.

I denne plan laver vi en situationsanalyse, hvor vi blandt andet laver:

 • Søgeordsanalyser
 • Gap-analyse
 • Konkurrentanalyse
 • Websiteaudit
 • E-A-T evaluering
 • Content evaluering

Sagt med andre ord, skal vi lære din virksomhed, dine kunder, dit marked, dine konkurrenter og dit website at kende.

Efter situationsanalyserne lægger vi en strategi, opsætter nogle målsætninger og eventuelt nogle prognoser. Det kan være en vis stigning i besøg, en vis stigning i ordre og henvendelser eller som oftest en kombination af disse.

Ud fra strategien definerer de SEO-taktikker, vi skal benytte for at komme i mål med at skabe den nødvendige vækst i din forretning. Læs mere om vores SEO-taktikker længere nede på siden.

Når vi har strategi og taktikker på plads, går vi igang med det løbende eksekverende SEO-arbejde.

#2. Eksekvering af SEO taktikker

Vi arbejder ud fra et princip vi kalder Biggest Gain First. Det betyder, at vi starter med de taktikker, som giver dig og din virksomhed det største resultat først.

De taktikker vi benytter er blandt andet:

 • Onpage SEO af eksisterende indhold
 • Sikring af optimal menu og navigationstruktur
 • SEO-tekniske optimeringer og implementering
 • Tekstforfatning af søgemaskineoptimeret og salgoptimeret indhold
 • Content marketing og blogging
 • Linkbuilding gennem digital PR og kreative kampagner
 • E-A-T optimering og udbygning

 

#3. Overvågning, rapportering og dialog

Under hele samarbejdet overvåger vi dels sundhedstilstanden på dit website, dels den organiske trafik samt dine placeringer i søgemaskinerne. Vi tager stilling til de tal, vi ser. Det betyder, du ikke får en uforståelig standardrapport med ændringer.

I stedet tager en snak om tallene og binder dem op på strategien, de kommende taktikker og de opgaver der ligger i kalenderen. Er der ting der skal justeres i samarbejdet, gør vi det her.

Hvem er du?

Et godt samarbejde kræver, at der er et godt match mellem dig og os. Hvis du kan spejle dig i nogle af disse sætninger, så er vi godt på vej:

 • Du er ambitiøs og har allerede en vis succes, men er sulten efter mere.
 • Din virksomhed er konkurrencedygtig. Ikke nødvendigvis på pris, men på de afgørende parametre, der gør, at kunder vælger dig.
 • Du er måske en virksomhedsejer eller marketingmedarbejder i en webshop eller konsulentvirksomhed, som har mål om at lave minimum en 2-cifferet millionomsætning over det næste års tid.
 • Eller måske har du allerede har skabt en to cifferet millionomsætningen og nu vil gøre den tre-cifferet i løbet af de næste år.
 • Du har måske et ønske om, at forankre den digitale viden i jeres virksomhed.
 • Du har måske allerede samarbejdet med andre SEO bureauer, men noget har ikke fungeret i samarbejdet. Måske er resultaterne udeblevet. Måske er det kommunikationen, der har manglet. Måske har metoderne været lyssky.
 • Du er i hvert fald overbevist om, at din virksomhed har et uudnyttet potentiale inden for SEO, og du ved måske også godt, at det kræver den rette samarbejdspartner.

 

Skal vi også være dit SEO bureau?

Udfyld formularen her. Så ringer vi dig op og finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.


 

Hvad er et 360 graders SEO bureau?

Vores fortolkning af et 360 graders SEO bureau er, at man arbejder med alle aspekter inden for SEO. De enkelte taktikker kan så variere.

Hos Skjoldby & Co arbejder vi udelukkende anbefalinger, som overholder Googles retningslinjer. Vi er klar over, at der findes andre metoder, som også virker og måske virker hurtigere. Men vi synes, det er et skråplan.

Nogle af de SEO taktikker vi benytter, er beskrevet herunder:

Sikring af optimal menu og navigationstruktur

En klassisk fejl når man bygger en menustruktur er at tænke, at brugeren kommer ind fra forsiden og skal navigere her fra gennem generiske kategorier. Indenfor search er det bare sjældent tilfældet, at du starter på forsiden. Når du klikker på et søgeresultat i søgemaskinerne, er det relevant for din søgning. Og har du ikke opbygget menu og navigation på en måde, der tilgodeser brugeres søgning, bliver det svært at ligge i disse resultater.

Derudover er det i langt de fleste tilfælde også menu og navigationstruktur, der bestemmer hierakiet på hele websitet. Jo højere oppe i websitehierakiet en side er, des bedre vilkår har den, for at blive fundet i søgemaskinerne på konkurrenceprægende søgetermer. Og dets længere nede den er, des dårligere vilkår får den, som udgangspunkt.

Derfor er opbygning af en optimal menu-, navigations- og webstruktur en meget vigtig SEO taktik.

Onpage optimering af eksisterende indhold

Onpage optimering – eller onpage SEO – af eksisterende indhold er en af de mange lavthængende SEO taktikker. Du har allerede siden som har potentiale for at opfylde en given søgeintention. Men der mangler måske lige det sidste.

Det kan være, der skal tilføjes nogle ekstra afsnit til teksten. Det kan være sidetitel og meta-beskrivelse skal tweakes til at indeholde flere forskellige søgefraser og kombinationer. Det kan være, at der menu og navigationsstrukturen skal understøttes med ekstra links i indholdet.

Onpage optimering er i mange tilfælde en løbende proces, hvor man tester forskellige elementer af. Der findes f.eks. ingen facit på at øge klikraten på et søgeresultat. Det skal testes løbende.

SEO-tekniske optimeringer og implementering

I det SEO-tekniske optimeringer kigger vi på alt det der ligger bag ved det visuelle. Det kan f.eks. være optimering af HTML’en, optimering af hastigheden, sikring at Googles mobile first index fortolker siden korrekt, implementering af Schema.org, redirects og fejlsider.

Nogle af disse implementeringer kræver backend udvikling andre kræver frontend udvikling.

Tekstforfatning af søgemaskineoptimeret og salgoptimeret indhold

De gamle SEO tekster med overdrevet brug af søgeord er forlængst borte. Men derfor skal teksterne på dit website stadig søgeordsoptimeres, så de indeholder de ord, som dine potentielle kunder søger efter. Her skal du nogle gange bruge synonymer og vendinger – andre gange relaterede ord, og andre gange en kombination.

Samtidig skal disse tekster være sælgende, så de besøgende gør det, du vil have dem til at gøre.

Nogle vil kalde det, at komme ned i øjenhøjde med brugeren og kunden. Det betyder, at du skal skrive i et letlæseligt, medrivende og overbevisende sprog, som brugeren forstår.

Teksternes længde skal være præcis så lange, at de svarer på de spørgsmål som de besøgende har. Her vil nogle besøgene have få spørgsmål og andre vil have mange. Til de besøgende med få spørgsmål, ligger der også en opgave i at få gjort teksten overskuelig. F.eks. bruge masser af afsnit. Mellemoverskrifter. Punktopstillinger. Bokse med informationer. Og hvad der ellers kan bryde teksten.

Tekstindholdet på din side er grundessensen af SEO og derfor er tekstforfatning en vigtig og hamrende effektiv SEO taktik, som vi hjælper vores kunder med.

Content marketing og blogging

Det har eksisteret længe, men i 10’erne er content marketing og blogging virkelig slået igennem. Vi taler og skriver. Men sjældent om vores produkter. I stedet taler og skriver vi om vores kunders problemer. Og vi giver dem tips og tricks.

Det er i korte træk det, content marketing bliver brugt til.

Da content marketing og blogging sjældent handler om produkter og ydelser, ligger de besøg, du får heraf, typisk oppe i toppen af salgstragten. Du vil gerne ramme brugere og potentielle kunder her, da du i højere grad vil være genkendelig den dag, kunden har et reelt behov.

Men udover det, vil disse besøgende også være potentielle tilmeldinger til din nyhedsbrevsliste, som du herefter kan sælge igennem. Og sidst men ikke mindst, giver et hvert besøg på dit website – om det er i toppen eller i bunden af tragten – dig mulighed for, at målrette annoncer gennem retargeting.

Derfor er content marketing og blogging en SEO taktik, du skal overveje. Og har du ikke ressourcerne til at skrive selv, har vi dygtige tekstforfattere, som kan gøre det for dig.

Linkbuilding gennem digital PR og kreative kampagner

Når andre sider linker til dig ser Google det som anbefalinger af dit website. Des større og mere pålidelige sider der linker til dig, des tungere vejer anbefalingerne.

Linkbuilding findes i mange afskygninger og de mest almindelige og mest udbredte er faktisk i mod Googles retningslinjer. I Skjoldby & Co har vi taget et aktivt valg om, kun at bruge metoder, som Google selv anbefaler og finder meningsfulde og oprigtige.

En af de metoder vi gør særligt meget ud af, er digital PR. Det kan være vi har skrevet et godt blogindlæg for dig, som fortjener noget online omtale, eller som giver mening at andre henviser til. Taktikken er, at vi kontakter websitet eller mediet og pitcher ideen om at linke til indlægget.

Er budgettet til det, kan vi også arbejde med større kreative kampagner, hvor vi udvikler et stykke specifikt indhold udelukkende skabt til at tiltrække links. Når indholdet er skabt, kontakter vi ligeledes de interessenter, som vi ønsker links fra, og pitcher historien til dem. Det er en svær disciplin, men det er en hamrende effektiv SEO taktik.

E-A-T optimering og udbygning

Google vil som udgangspunkt kun vise resultater til sider som har den nødvendige Ekspertise, Autoritet og Troværdighed. Mange virksomheder har allerede opbygget dette, men har ikke digitaliseret det, eller gjort det synligt digitalt.

Andre virksomheder skal først til at opbygge det. I vores SEO-arbejde sikrer vi, at virksomhedens ekspertise, autoritet og troværdighed bliver digitaliseret og synliggjort over for søgemaskiner.

Et par sidste ting om os…

Vi trives af fremdrift, vækst i besøgstal og omsætning.

Det betyder, at vi kun arbejder med virksomheder, som ønsker vækst og fremdrift. Det vil vi gerne skabe for din virksomhed, hvis du ønsker det. Begynder vores arbejde at ligne drift, siger vi til og vi vil typisk anbefale andre løsninger. Det kan være, at vi skal hjælpe dig med at insource eller det kan være, vi skal hjælpe dig med at finde nye vækstområder.

Vi tror også på, at tillid er bindeledet i et godt samarbejde. Og tilliden bygger vi med tydelig kommunikation, så vores kunder forstår, hvad vi arbejder på og hvilke resultater vi skaber.

Vi kan ikke tilbyde dig (lange) standardrapporter. Til gengæld rapporterer individuelt til dig udfra de behov du har. Der er ingen tal, der er hemmelige. Dine data er dine data. Og har du brug for flere tal eller andre tal, så finder vi dem til dig.

 

Tid til et SEO bureau der udfører seriøse SEO taktikker?

Udfyld formularen her. Så ringer vi dig op og finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.