SEO Bureau

Vi skaber de resultater, du ville ønske, dit tidligere SEO bureau havde skabt

Du er på udkig efter et nyt SEO bureau for at få bedre organiske resultater i søgemaskinerne og deraf mere omsætning.

Men lige nu er du sikkert i tvivl om, hvem du skal vælge. Det kan vi godt forstå, for der er mange om budet.

Hvis du søger efter søgemaskineoptimering eller SEO på Google, vil du finde et resultat der ligner dette:

SEO agency Ovenstående screenshot er fra juni 2018 på søgningen “seo”. Her ligger vi selv øverst med et featured snippet – det man også kalder resultat 0. Og derudover har vi plads nr 1 og 2 i det almindelige organiske søgeresultat.

Vi har brudt igennem den hårde konkurrence, og har fastholdt disse topplaceringer, ved at arbejde med SEO på en bestemt måde. Og det er den måde, vi tilbyder til vores ambitiøse kunder.

 


Det siger kunderne, der bruger os som SEO bureau“Jeg har brugt Skjoldby & Co siden begyndelsen af mit firmas levetid. SEO er vægtet højt i min forretning og Skjoldby & Co er det SEO bureau der har indfriet mine forventninger til UG. De har altid en god ide, og er hjælpesomme med at finde på kreative måder at komme ud til forbrugeren og er en rigtig god sparringspartner i det daglige. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.”

Mike B. Stage,
CEO

5 / 5 5-stjerner


“Vi er meget tilfredse med Skjoldby & Co, som har leveret et virkelig professionelt stykke arbejde, som alle har kunne tage og bruge aktivt fra dag ét.

Strategien og handlingsplanen er blevet obligatorisk læsning i vores marketingafdelinger.”

Læs hele casen her.

Anna-Sofie Plougmand,
Marketing & Business Development Manager

5 / 5 5-stjerner“Ud over de gode råd til hvordan vi selv kan forbedre vores hjemmeside – størstedelen med udgangspunkt i SEO – har Skjoldby & Co. samtidigt løbende arbejdet med linkbuilding, teknisk SEO mv. for os. Det har samlet resulteret i, at vi i dag har langt bedre placeringer på rigtig mange vigtige søgeord i Google.”
Læs hele casen her.

Pernille Gregersen,
Marketing Manager

5 / 5 5-stjerner


 

Sådan skaber vi resultater med SEO

Hos Skjoldby & Co arbejder vi altid ud fra samme filosofi. En filosofi som ikke ses så ofte:

”Hvad ville vi gøre, hvis det var vores forretning og vi skulle bryde igennem konkurrencen og skabe værdi hurtigst muligt?”

Dette spørgsmål danner rammen for en seriøs og professionel anbefaling, som vi kan arbejde målrettet ud fra.

Sådan er vores arbejdsproces:

#1. SEO Target plan

Som indledning på vores samarbejde starter vi med at lave en SEO Target Plan. Det er vores unikke SEO-plan, hvor vi sigter efter en erklæret målsætning.

I denne plan laver vi en situationsanalyse, hvor vi blandt andet kigger på din virksomhed, dine kunder og dit website. Vi analyserer også dine konkurrenter samt udarbejder en søgeordsanalyse, for at finde ud af, hvor synlig du er i dit marked.

Efter situationsanalyserne sætter vi en række targets (målsætninger) og udarbejder prognoser. Det kan være en vis stigning i besøg, en vis stigning i ordre og henvendelser eller som oftest en kombination af disse. Her bruger vi dine egen data samt data fra søgeordsanalysen. Des bedre data vi har, des mere præcise targets og prognoser kan vi udarbejde.

Ud fra målsætningerne og prognoser lægger vi den SEO-strategi og definerer de SEO-taktikker, vi skal benytte for at komme i mål med at skabe den nødvendige vækst i din forretning. Læs mere om vores SEO-taktikker længere nede på siden.

Vi sørger også for at trække en rød tråd til din virksomheds øvrige digitale kanaler. Det betyder, at når vi løfter din SEO, vil vi typisk også løfte de øvrige kanaler, f.eks. Google Ads, e-mail marketing, retargeting osv.

Når vi har strategi og taktikker på plads lægger vi en plan for det videre samarbejde. Dette afhænger dels af situationsanalysen, målsætningerne samt hvad du kan bringe til bordet.

Sidst men ikke mindst definerer vi, hvordan vi måler på disse resultater.

#2. Eksekvering af SEO taktikker

Vi arbejder ud fra et princip vi kalder Biggest Gain First. Det betyder, at vi starter med de ting fra SEO Target Planen, som giver dig og din virksomhed det største resultat først.

De taktikker vi benytter er blandt andet:

 • Onpage SEO af eksisterende indhold
 • Sikring af optimal menu og navigationstruktur
 • SEO-tekniske optimeringer og implementering
 • Tekstforfatning af søgemaskineoptimeret og salgoptimeret indhold
 • Content marketing og blogging
 • Linkbuilding gennem digital PR og kreative kampagner

 

#3. Kontrol, overvågning og dialog

Under hele samarbejdet kontrollerer vi gennem måling af dine besøg og din omsætning, overvågning af dit websites sundhedstilstand samt dine placeringer i søgemaskinerne, at vi holder planen og er på rette vej i forhold til målsætningen og prognoserne.

Vi har hele tiden en løbende dialog med dig, hvor vi rapporterer om hvad vi laver og hvilke resultater det har skabt. Afhængigt af samarbejdets størrelse kan dette varierer fra en enkelt gang om måneden til flere gange om ugen.

Hvem er du?

Et godt samarbejde kræver et godt match mellem dig og os. Hvis du kan spejle dig i nogle af disse sætninger, så er vi godt på vej:

 • Du er ambitiøs og har allerede en vis succes, men er sulten efter mere.
 • Din virksomhed er konkurrencedygtig. Ikke nødvendigvis på pris, men på de afgørende parametre, der gør at kunder vælger dig.
 • Du er måske en virksomhedsejer i en webshop eller konsulentvirksomhed, som har mål om at lave en millionomsætning over det næste års tid?
 • Eller måske har du allerede har skabt millionomsætningen og nu vil gøre den to-cifferet i løbet af de næste år.
 • Det kan være, du gerne vil gå fra Danmark til Skandinavien.
 • Det kan også være, at du er du er marketingchef eller marketingansvarlig i en virksomhed og du mangler en partner til sparing eller eksekvering på det digitale.
 • Du har måske allerede samarbejdet med andre SEO bureauer, men noget har ikke fungeret i samarbejdet. Måske er resultaterne udeblevet. Måske er det kommunikationen, der har manglet. Måske har metoderne været lyssky.
 • Du er i hvert fald overbevist om, at din virksomhed har et uudnyttet potentiale inden for SEO, og du ved måske også godt, at det kræver den rette samarbejdspartner. Den er du selv parat til at give, så snart du har fundet dit nye SEO bureau.

 

Et par ekstra ting om os…

Vi trives af fremdrift, vækst i besøgstal og omsætning.

Det betyder, at vi kun arbejder med virksomheder, som ønsker vækst og fremdrift. Det vil vi gerne skabe for din virksomhed, hvis du ønsker det. Begynder vores arbejde at ligne drift, siger vi til og vi vil typisk anbefale andre løsninger. Det kan være, at vi skal hjælpe dig med at insource eller det kan være, vi skal hjælpe dig med at finde nye vækstområder.

Vi tror også på, at tillid er bindeledet i et godt samarbejde. Og tilliden bygger vi med tydelig kommunikation, så vores kunder forstår, hvad vi arbejder på og hvilke resultater vi skaber.

Vi kan ikke tilbyde dig (lange) standardrapporter. Til gengæld rapporterer individuelt til dig udfra de behov du har. Der er ingen tal, der er hemmelige. Dine data er dine data. Og har du brug for flere tal eller andre tal, så finder vi dem til dig.

Vi sidder 13 nørder inden for digital marketing og har base i Roskilde. Vi bor et par minutter fra motorvejen og det er nemt at komme til os, hvis du skal mødes med os. Vi har parkering lige til døren. Den tid der står på GPS’en er som regel også den tid det tager.

 

Skal vi også være dit SEO bureau?

Udfyld formularen her. Så ringer vi dig op og finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.