SEO Bureau

Du er på udkig efter et SEO bureau, men er sikkert i tvivl om, hvem du skal vælge.

Det kan vi godt forstå, for der er mange om budet.

Vi er ikke bange for at sige, at vi er et af de førende og mest respekterede SEO bureauer i Danmark. Du behøver blot at søge efter søgemaskineoptimering eller SEO på google – og du vil finde os helt i top:

Vi er et førende SEO bureau

Her er et screenshot fra marts 2018 på søgningen “seo”. Her ligger vi selv med et det øverste featured snippet, og har plads nr 2 og 3 i det almindelige organiske resultater.

 

Det er ikke kun det faglige niveau, der er helt i top. Vi er også blevet førende fordi ærlighed og ansvarlighed er vores kerneværdier og fordi vi har forretningsforståelse og respekt for vores kunders virksomheder.

Vi sidder pt. 10 nørder der arbejder med flere aspekter inden for den digitale marketing.

Hvordan skaber vi resultater?

Vi skaber resultater, når vi indgår et samarbejde, der inkluderer en langsigtet strategi. Ikke bare en strategi for SEO, men for alle relevante digitale kanaler.

Den første fase af samarbejdet handler om, at vi skal lære din virksomhed, dit website og dit marked at kende. Når vi kender det, kan vi lægge en fælles en målsætning, som vi arbejder ud fra de næste 6 til 12 måneder.

I det typiske SEO samarbejde afsætter vi et vist antal dage om måneden til at arbejde for dig. Du vil højst sandsynligt også få opgaver. Det er et samarbejde.

Selve opgaverne kan spænde lige fra kreative content marketing kampagner til mere SEO tekniske opgaver. Vi kan sagtens tage os af de svære, de tekniske og de tidskrævende opgaver – og så tager du dig af de strategiske. Du bliver involveret præcis, som du har ressourcer og kompetencer til.

Vi arbejder ud fra et princip vi kalder Biggest Gain First. Det betyder, at vi laver det, som giver dig størst resultat først.

Hvem er du?

Du er et godt match for os, hvis du kan spejle dig i nogle af disse sætninger:

  • Du er måske en virksomhedsejer i en webshop eller konsulentvirksomhed, som har mål om at lave en millionomsætning over det næste års tid?
  • Eller måske har du allerede har skabt millionomsætningen og nu vil gære den to cifferet i løbet af de næste år. Det kan være du gerne vil gå fra Danmark til Skandinavien.
  • Det kan også være, at du er du er marketingchef eller marketingansvarlig i en virksomhed – måske i en B2B virksomhed – og du mangler en sparringspartner og eksekveringspartner på det digitale.
  • Du har måske allerede beskæftiget dig med andre SEO bureauer, men noget har ikke fungeret i samarbejdet. Måske er det resultater. Måske er det kommunikationen. Måske er det metoderne.
  • Du er i hvert fald overbevist om, at din virksomhed har et uudnyttet potentiale inden for SEO, og du ved måske også godt, at det kræver den rette samarbejdspartner og at vi alle giver den en skalle. Den er du parat til at give så snart du har fundet dit nye SEO bureau.

Et par ekstra ting om os…

Vi trives af fremdrift, vækst i besøgstal og omsætning. Det betyder, at vi kun arbejder med virksomheder, som ønsker vækst og fremdrift. Det vil vi gerne skabe for din virksomhed, hvis du ønsker det.

Vi tror også på, at tillid er bindeledet i et godt samarbejde. Og tilliden bygger vi med tydelig kommunikation, så vores kunder forstår, hvad vi arbejder på og hvilke resultater vi skaber.

Vi kan ikke tilbyde dig (lange) standardrapporter. Til gengæld rapporterer individuelt til dig udfra de behov du har. Der er ingen tal, der er hemmelige. Dine data er dine data. Og har du brug for flere tal eller andre tal, så finder vi dem til dig.


Det siger kunderne, der har brugt os som SEO bureau

Mike B. Stage, ejer af Roomsa.dk:

Mike B. Stage“Jeg har brugt Skjoldby & Co siden begyndelsen af mit firmas levetid. SEO er vægtet højt i min forretning og Skjoldby & Co er det SEO bureau der har indfriet mine forventninger til UG.

De har altid en god ide, og er hjælpesomme med at finde på kreative måder at komme ud til forbrugeren og er en rigtig god sparringspartner i det daglige. Jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger.”
5 / 5 5-stjerner
 

Pernille Gregersen, Albe Emballage:

“Ud over de gode råd til hvordan vi selv kan forbedre vores hjemmeside – størstedelen med udgangspunkt i SEO – har Skjoldby & Co. samtidigt løbende arbejdet med linkbuilding, teknisk SEO mv. for os. Det har samlet resulteret i, at vi i dag har langt bedre placeringer på rigtig mange vigtige søgeord i Google.

Læs hele casen her.

5 / 5 5-stjerner
 


Skal vi også være dit SEO bureau?

Udfyld formularen her. Så ringer vi dig op og finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.