Der er kun plads til de bedste på Google


”Lars, der er jo kun 10 pladser på side 1. Dem kan vi jo ikke alle sammen have.”

Den sætning er jeg stødt på flere gange.

Og du har fuldstændig ret når du siger, at ikke alle kan være på side 1.  Hvis vi ser bort fra Adwords og lokale resultater, er der nemlig kun plads til 10 resultater.

Men der er jo også konkurrence fra de andre markedsføringskanaler du bruger. Næste gang du slår op i  lokalavisen, så prøv at tælle hvor mange frisører der annoncerer. Hvis du stadig har en telefonbog, så slå op under VVS’er og se hvor mange VVS’ere der er. Tæl hvor mange menukort du har modtaget fra lokale pizzarier den sidste måned. Næste gang du byder på en opgave, så spørg din potentielle kunde hvor mange andre tilbud han hiver hjem.

Så hvorfor skulle det være anderledes på Google? Der er selvfølgelig også konkurrence. Forskellen er bare at Google gerne vil vise de 10 bedste på side 1. Man kan så altid diskutere om det rent faktisk er de 10 bedste der står på side 1, men det er altså sådan Google gerne vil have deres resultater bliver opfattet.

Hvordan får du fortalt Google det, ja det er så her SEO kommer ind i billedet. SEO handler nemlig om at vise Google at du er blandt de bedste.

Du skal vise at du har svaret på alt inden for dit felt. Du skal vise at du har tilfredse kunder. Du skal altså turde stikke næsen frem og sige at du er god til det du laver. Du skal altså tro på dit produkt hvis du vil have succes med SEO.

Har du det der skal til?

Du ved nu at Google vil levere de bedste og mest relevante kvalitets resultater i deres søgemaskine. Prøv at tage dine farvede briller af, og kig både på din forretning og spørg så dig selv:

Er jeg relevant for mine kunder?

Jeg håber du har svaret ja til det spørgsmål og hvis ikke så har du nogle udfordringer jeg ikke lige kan hjælpe dig med.

Spørg nu dig selv (stadig med de neutrale briller på):

Tilfører min hjemmeside værdi til mine potentielle kunder? Besvarer den de ting mine kunder skal vide for at handle med mig?

Står du med brystet skudt frem og siger et rungende JA, men mangler du stadig de gode placeringer, så har du et godt fundament, men har brug for den rette samarbejdspartner til at hjælpe dig det sidste stykke vej.

Er du i tvivl eller siger du nej, så er det her du skal starte. Du er nød til at investere i din hjemmeside, så den kommer til at tilføre dine potentielle kunder mere værdi. Uden den værdi taber du kampen om pladserne på side 1. De er de ting jeg hjælper dig med at finde, i mit arbejde som SEO konsulent.

Det er traditionel marketing, med det twist at vi lige skal have informeret Google om at du er den bedste. Er du der i mod klar til at tage kampen op mod konkurrenterne – både dem der ligger foran dig og dem som ånder dig i nakken, så er det nu du skal komme i gang.

Fandt du artiklen interessant?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få flere digital marketing-tips i din indbakke

Relateret Indlæg:

SEO

SEO trends 2022

Hvad skal vores SEO-fokus være i 2022? Det har vi hos Skjoldby & Co forsøgt at forudsige, og det vil vi gerne dele med dig her. Vi kommer lidt ind på, hvad der skete i 2021 - og hvordan disse... Bliv mere inspireret

Leadinfo

Skjoldby & Co © 2013-2024 - Vi skaber nye kunder til B2B virksomheder med digital marketing
Salgs- og leveringsbetingelser - Cookie- og privatlivspolitik - Cookie samtykke