SEO Kursus

Lær at lave din egen søgemaskineoptimering

God SEO er vejen til side 1 på Google, men søgemaskineoptimering er en mangefacetteret disciplin, og uden den rigtige indsigt, kan du spilde mange timer på at optimere dit website eller din webshop, uden at opnå de ønskede resultater.

Er du indehaver eller daglig leder af en mindre virksomhed, ejer eller leder af en webshop, eller måske er du virksomhedens eneste marketingmedarbejder – ihvertfald er det dig, der er ansvarlig for virksomhedens resultater online. Og du har kun lidt kendskab til begreberne og fremgangsmåderne i søgemaskineoptimering, eller måske har du endnu ingen viden om det.

Så vil vores heldags SEO kursus give dig det bedste udgangspunkt, for at rykke din virksomheds placeringer i Google om på side 1 – og blive der!

 

Kommende SEO kurser

Her ser du vores kommende SEO kurser:

DanDomain
SEO kursus

Dette SEO kursus er særligt målrettet dig med DanDomain webshop.

Kursusdag:
21. november
Kl. 9.00-16.00

Opfølgnings Q&A:
12. december
Kl. 11.00-12.00

BOOK HER

WooCommerce
SEO kursus 

Dette SEO kursus er særligt målrettet dig med WordPress WooCommerce.

Kursusdag:
28. november
Kl. 9.00-16.00

Opfølgnings Q&A:
19. december
Kl. 11.00-12.00

BOOK HER

 

Dit eget website som udgangspunkt

Vi har deltagerbegrænsning på vores SEO kurser, der kan max være 8 deltagere på hvert hold.

Det betyder, at der er tid til at alle deltagere kan komme i dybden med undervisningsmaterialet, og du tager udgangspunkt i dit eget website, eller din egen webshop, når der skal løses opgaver. Det betyder også, at du kommer hjem fra kurset med konkret, brugbar viden, og værktøjer der gør, at du kan bruge denne viden, til at komme i gang med at søgemaskineoptimere dit eget website med det samme.

 

Sådan ser programmet ud:

  • Introduktion til SEO – hvordan bestemmer Google hvem der skal ligge øverst i søgeresultaterne?
  • Sådan laver du en søgeordsanalyse  – jeg gennemgår hvilke søgeordsværktøjer du skal bruge. Opgave: Lav en søgeordanalyse for din forretning.
  • Udarbejdelse af SEO strategi – prioritering af søgeord.
  • Sådan arbejder du med on-page SEO – jeg gennemgår de vigtigste elementer, som f.eks. SEO tekster, titler, meta beskrivelser, interne links og alt attributter. Opgave: On-page SEO på dit eget website.
  • Dette skal du kunne om teknisk SEO – jeg kommer omkring omkring duplicate content (dobbelt indhold) og loadhastighed. Opgave: Tjek hastigheden på dit eget website.
  • Introduktion til de bedste SEO Værktøjer.
  • Linkbuilding – sådan arbejder du med det vigtigste off-page SEO element. Opgave: Kom i gang med din egen linkbuilding.
  • Resultatmåling af dit SEO-arbejde – Google Analytics og søgeordsplaceringer.
  • Sådan laver du en SEO strategi   og følger den, og skaber målbare resultater med den.

Kurset er inkl. fuld forplejning: Kaffe, te, vand, sodavand, snacks og frokost – så det eneste du skal huske, er din bærbare computer og oplader.

BONUS: 3 uger efter kurset inviterer jeg dig til et lukket Q&A webinar. Det foregår online og du kan deltage fra din hjemmeadresse. På Q&A webinaret kan du og de andre deltagere stille de spørgsmål til mig, der eventuelt er opstået siden kurset. Det sikrer, at du kan holde momentum i dit SEO arbejde. Og så gennemgår jeg de lektier, du har fået for på SEO kurset. Ja – der kommer lektier.

 

“Udover at have fået sparring og justeret lidt på vores indsatsområder, gik vi hjem med ny viden samt implementerbare ideer og løsninger. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger og opfordre flere til, at benytte sig af muligheden for, at sparre med en SEO-ekspert. Jeanette Vivi Hindsdal, www.nettoparts.dk

 

Åbent SEO kursus

Disse SEO kurser er åbne for tilmeldinger for alle. Er I flere fra samme virksomhed, kan jeg tilbyde 25% rabat på plads to.

Da vi fortrinsvis holder lukkede kurser for vores kunder, eller for større virksomheder og uddannelsessteder, betyder dette at der som regel er rift om pladserne, når vi laver åbne kurser.

Og med deltagerbegrænsning på max 8 deltagere pr hold, bliver holdene booket hurtigt, når vi offentliggør dem – slå til nu, hvis du vil sikre dig en plads på et af vores SEO kurser.

 

Hvorfor skal du på SEO kursus:

Hvis du er seriøs med din forretning, er en placering på side 1 på Google altafgørende.

Dine potentielle kunder bruger Google til at finde aktuelle leverandører, produkter og ydelser – finder de ikke din virksomhed på side 1, finder de en anden. Søgemaskineoptimering er din eneste mulighed for at blive set på Google, uden at skulle betale for annoncer.

Også selv om du med tiden, i takt med at din forretning vokser, ikke længere selv har tid til at lave din egen SEO,  og  derfor vil betale dig fra søgemaskineoptimering, er det en god idé at tilegne dig en basal viden om SEO, så du ved hvad du skal ud og købe.

 

Skjoldby & Co har ydet uvurderlig hjælp i forbindelse med SEO på vores nye site. Jeg har nu langt bedre styr på vores SEO og vil helt sikkert vende tilbage til Skjoldby & Co., når jeg har behov for ekspertise og gode råd.” Elise Starcke, Triplan International A/S

Underviser på SEO kurset:

SEO kursus med Lars Skjoldby

Lars Skjoldby, som ejer Skjoldby & Co, og er en af landets dygtigste SEO specialister underviser dig på dette SEO kursus.

 

Praktiske oplysninger:

Adresse: Skjoldby & Co, Ringstedvej 2, 1.sal, 4000 Roskilde

Forplejning: Kaffe, te, vand, sodavand, snacks og lækker sandwich til frokost.

Parkering: Gratis ca. 200 meter fra kontoret.

Medbring: Bærbar computer

Pris: 3995,- kr. ex moms (kan betales i både 2 eller 3 rater)

Har du spørgsmål til vores SEO kursus?

Så skriv på hej@skjoldby.com eller ring til os på 71 99 21 62